Κυριακή 4 Μαΐου 2008

ΦΩΣΤΗΡΑΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-3 ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!!!

Ανύπαρκτος ο Παναιτωλικός με μια απόδοση που θύμιζε θέατρο του παραλόγου, δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να νικήσει σε ένα εκτός έδρας παιχνίδι, κρίσιμο για την περαιτέρω πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Μέχρι το 88ο η αγρινιώτικη ομάδα κρατούσε την τύχη στα χέρια της. Όμως όχι μόνο δεν κατάφερε να κρατήσει το προβάδισμα στο σκορ, αλλά δέχτηκε ταυτόχρονα και δύο αστεία γκολ μέσα σε τρία λεπτά κι έτσι ο αδιάφορος κατά τα άλλα Φωστήρας βρέθηκε να προηγείται με 3-2.
Ευτυχώς που βρέθηκε ο Καρακατσάνης και ισοφάρισε στην εκπνοή και έτσι η ομάδα μας πήρε έστω αυτόν τον βαθμό.
Σημειώνουμε ότι το παιχνίδι παρακολούθησαν 1000 περίπου φίλαθλοι εκ των οποίων οι 500 ήταν από το Αγρίνιο.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε αναπάντεχα στο σκορ με 0-1, στο 6ο μόλις λεπτό, όταν ο Καλογιαννίδης προσπαθώντας να αποκρούσει έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Στο 75ο, ο Ζαχαρόπουλος με πλασέ θα ισοφαρίσει σε 1-1 για τον Φωστήρα, μετά την τραγική έξοδο του Λιούρδη και την κεφαλιά του Μπούμπα απ’ όπου η μπάλα έφτασε στα πόδια του σκόρερ.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ζορμπάς θα ανατραπεί από το Βιδάλη μέσα στην περιοχή. Το καταφανέστατο πέναλτι εκτέλεσε ο Ζουρούδης για να γράψει το 1-2.
Στο 88ο σε νέο τραγικό λάθος της άμυνας του Παναιτωλικού ο Γεωργόπουλος με σουτ και ενώ βρισκόταν στο έδαφος ισοφάρισε σε 2-2.
Στο 91ο ο Βιδάλης μέσα σε σύγχυση της άμυνας του Παναιτωλικού, σούταρε, ο Λιούρδης απλά αρκέστηκε να βλέπει τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα του και έτσι το σκορ έγινε 3-2.
Ο Καρακατσάνης διέσωσε την ομάδα του από το ρεζιλίκι πετυχαίνοντας το 3-3 στο 94ο λεπτό.
Διαιτήτευσε ο κ. Χαρίσης από το σύνδεσμο Ιωαννίνων.
ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Σωτηρίου, Χαραλαμπόπουλος, Βιδάλης, Δημόπουλος (46’ Κουσκουνάς), Μπούμπας, Μπουρίκας (72’ Γεωργακόπουλος), Ζαχαρόπουλος, Μαραγκουδάκης, Ταμπάκης (46’ Κολοβός), Στάικος, Καλογιαννίδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Μπαντάς, Σίμος, Κουτσουρές, Δέντσας, Σάμπο (66’ Καρακατσάνης), Ζορμπάς, Μπελεβώνης (75’ Πάβελα), Ζουρούδης (80’ Πρίπου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: