Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ - ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ Πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης

 

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ
ΠΡΑΤΗΡΙΑ ΥΓΡΑΕΡΙΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Πλεονεκτήματα της υγραεριοκίνησης

Στις δύσκολες μέρες που διανύουμε,  οικονομία κυρίως, αλλά και  ασφάλεια με φροντίδα για το περιβάλλον πάνε μαζί!
Τα πλεονεκτήματα που απολαμβάνετε από την υγραεριοκίνηση είναι πολλαπλά:
  • Έως 50% μείωση στο κόστος κατανάλωσης καυσίμου.
  • Έως και 15% μείωση των εκπομπών CO2, και πλήρης εξάλειψη των μικροσωματιδίων που περιέχονται στα καυσαέρια της βενζίνης συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.
  • 100% ασφάλεια, αφού ακόμη και σε σύγκριση με την βενζίνη τα συστήματα υγραερίου της Viagas έχουν ακόμη υψηλότερες προδιαγραφές ασφάλειας.
  • Μακροζωία και καλύτερη λειτουργία του κινητήρα σας λόγω καλύτερης και χωρίς κατάλοιπα καύσης.
  • Διπλάσια αυτονομία καυσίμου. Κατόπιν της τοποθέτησης του συστήματος υγραερίου της VIAGAS, το αυτοκίνητό σας κινείται είτε με βενζίνη είτε με υγραέριο. Στην περίπτωση που τελειώσει το υγραέριο το σύστημα εναλλάσσει αυτόματα την παροχή καυσίμου σε βενζίνη χωρίς εσείς να χρειασθεί να κάνετε το οτιδήποτε και το αυτοκίνητό σας συνεχίζει να κινείται για όσο διάστημα τα αποθέματα βενζίνης επαρκούν ή μέχρι τον επόμενο ανεφοδιασμό σας με υγραέριο.
  •  Ίδιες ακριβώς, αλλά και μεγαλύτερες επιδόσεις σε διάφορα μοντέλα  με αυτές του βενζινοκινητήρα, χωρίς καμία απολύτως διαφορά.
  • Ο χρόνος εγκατάστασης του συστήματος υγραερίου δεν υπερβαίνει τη μία εργάσιμη ημέρα, ή αν θέλετε τις οχτώ ώρες. Ωστόσο, η παράδοση του αυτοκινήτου γίνεται την δεύτερη ή τρίτη μέρα καθώς μια σοβαρή εταιρεία πρέπει να  οδηγεί στο ΚΤΕΟ το αυτοκίνητό σας για τον απαραίτητο, από το νόμο, έλεγχο και αναλαμβάνει την έκδοση της νέας άδειας κυκλοφορίας στην οποία αναγράφεται ως δεύτερο καύσιμο το υγραέριο.
  • Για το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα η εταιρεία μπορεί να παρέχει στον πελάτη της αυτοκίνητο αντικατάστασης. (Ρωτήστε το).
  • Η εργοστασιακή εγγύηση που συνοδεύει τις περισσότερες μετατροπές , από τη στιγμή της τοποθέτησης του συστήματος, είναι 24 μήνες. Όσον αφορά την προγραμματισμένη συντήρηση, αυτή επαναλαμβάνεται κάθε 20.000 χιλιόμετρα και τα αναλώσιμα τα οποία καλείστε να αντικαταστήσετε είναι δύο φίλτρα, κόστους 15-30 ευρώ.
  • Για όσους δεν διαθέτουν άμεσα μετρητά οι εταιρείες παρέχουν δυνατότητα αποπληρωμής σε 24 άτοκες δόσεις
Μείωση Κόστους Κατανάλωσης Καυσίμου
Στον παρακάτω πίνακα παρουσιάζεται η μείωση του κόστους κατανάλωσης καυσίμου σε ένα αυτοκίνητο που η κατανάλωση του σε βενζίνη είναι 10lt/100km. ο υπολογισμός
Ετήσια διανυθέντα χιλιόμετρα 17.000
Τιμή λίτρου βενζίνης  1,67 €  Τιμή λίτρου αερίου 0,82€
Ετήσιο κόστος καυσίμου βενζίνης περίπου    2.800 €
Ετήσιο κόστος καυσίμου υγραερίου περίπου 1.380 €
ΕΤΗΣΙΟ ΟΦΕΛΟΣ = 1.420 €

Δεν υπάρχουν σχόλια: