Τρίτη 6 Μαΐου 2008

Ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων Ατόμων με Ειδικές Ανάγκες «Μάθηση – Μέριμνα», ιδρύθηκε στο Μεσολόγγι το 1990. Από τότε έχουμε πραγματοποιήσει πολλές δραστηριότητες με σκοπό την υποστήριξη των παιδιών, των εφήβων και των ενηλίκων που έχουν ειδικές ανάγκες.
Στο πλαίσιο του έργου μας, θεωρούμε πως η ενημέρωση των συμπολιτών μας χρειάζεται να είναι συνεχώς μέλημά μας. Για το σκοπό αυτό, θα πραγματοποιήσουμε Ημερίδα, το Σάββατο 24 Μαΐου, από τις 16.00 έως τις 21.00, στο Αμφιθέατρο του Νομαρχιακού Μεγάρου, στο Μεσολόγγι. Οι εισηγήτριες και οι εισηγητές είναι επιστήμονες και εθελοντές που εργάζονται στο χώρο μας, όπως θα δείτε στο φυλλάδιο με το πρόγραμμα και την αφίσα που σας στέλνουμε μαζί. Η Ημερίδα υποστηρίζεται επιστημονικά και οργανωτικά από την Εταιρεία Ψυχικής Υγείας Παιδιού και Εφήβου Αιτωλοακαρνανίας (Ε.Ψ.Υ.Π.Ε.Α.) και από τον Οργανισμό Προαγωγής της Υγείας «Άγιος Λουκάς Κριμαίας» της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας. Στους δυο αυτούς φορείς μπορείτε να απευθυνθείτε για πληροφορίες.
Σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες της Ημερίδας και παρακαλούμε να διαβιβάσετε αυτή την πρόσκληση στους συνεργάτες σας και σε οποιονδήποτε άλλο άμεσα ή έμμεσα ενδιαφερόμενο.
Αναστασία Κοντογιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: