Τετάρτη 7 Μαΐου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ 2-1 Ήρωας ο Σταματέλος του Μεσσηνιακού

Για μια ακόμη φορά ικανοποίησε με την απόδοσή του ο Παναιτωλικός και επιβλήθηκε πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ επί του Μεσσηνιακού με 2-1. Η αγρινιώτικη ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες στις οποίες θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα τέρματα. Έπεσε όμως πάνω στον 22χρονο τερματοφύλακα του Μεσσηνιακού Σταματέλο ο οποίος πραγματοποίησε εκπληκτικές αποκρούσεις, στις οποίες απεσόβησε σίγουρα γκολ. Κορυφαίες στιγμές του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας η απόκρουση σε σουτ - φάουλ του Σάμπο στο 37ο λεπτό, αλλά και σε ανάποδο γυριστό σουτ του Μπαντά στο 74ο λεπτό.
Στο 44ο λεπτό ο Καρακατσάνης με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έγραψε το 1-0.
Στο 45+ ο Ζορμπάς έγινε κάτοχος της μπάλας κοντά στη γραμμή της μεγάλης περιοχής και με ένα ξερό διαγώνιο σουτ σημείωσε το 2-0.
Στο 88ο θα ανατραπεί ο Ροντρίγκο από τον Λιούρδη ενώ έμπαινε επικίνδυνα στην περιοχή. Το καταλογισθέν πέναλτι θα εκτελέσει ο Βελώνης, που θα μειώσει σε 1-2.
Διαιτήτευσε ο κ. Τίκας με βοηθούς την κ. Κουρομπίλια και τον κ. Αργυρόπουλος από το σύνδεσμο Καρδίτσας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Πρίπου, Γκόλιας, Μπαντάς, Καλοκαίρης, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο, Καρακατσάνης, Δέντσας (80’ Κουτσουρές), Ζορμπάς (88’ Ρούσσης), Ζουρούδης (74’ Νάιντος).
ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ: Σταματέλος, Αλεβίζος (76’ Νικολόπουλος Δ.), Τιάγκο, Ψυχογιόπουλος (57’ Τσουκάλης), Νικολόπουλος Μ., Κισκαμπάνης, Κωνσταντόπουλος (75’ Σωτηρόπουλος), Ροντρίγκο, Χουνουζίδης, Πέντσας, Βελώνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια: