Τετάρτη 2 Απριλίου 2008

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΝΕΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Με επιτυχία διεξήχθησαν οι εκλογές για την ανάδειξη Συμβουλίου για το Δημοτικό Συμβούλιο Νέων του Δήμου Αγρινίου. Παρά το γεγονός ότι ο θεσμός εφαρμόζεται για πρώτη φορά, η οργάνωση και η διαδικασία εκλογής υπήρξαν άψογες από κάθε άποψη. Οι νέοι και οι νέες που συμμετέχουν στη διαδικασία είτε ως υποψήφιοι είτε ως ψηφοφόροι επέδειξαν υπευθυνότητα γεγονός που προοιωνίζει καλή συνέχεια για το μέλλον.
Ψήφισαν 219, αναγνωρίστηκαν έγκυρα ψηφοδέλτια 211, λευκά 3 και 5 άκυρα. Στο Δημοτικό Συμβούλιο Νέων εκλέγονται με σειρά σταυρών προτίμησης οι εξής:
1. ΖΑΜΠΑΡΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΚΑΠΕΛΗ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ
3. ΒΛΑΧΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ ( ΒΕΛΙΝΑ )
4. ΤΑΚΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
5. ΑΛ ΣΑΛΕΜ -ΜΥΛΩΝΑΣ ΣΑΜΙ
6. ΤΑΜΠΑΚΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
7. ΣΑΓΑΝΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
8. ΤΣΙΝΙΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
9. ΖΑΡΑΒΕΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
(Η σειρά των εκλεγέντων που ισοψήφισαν καθορίστηκε με κλήρωση).
Στην πρώτη συνεδρίαση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Νέων Αγρινίου, θα εκλεγούν με μυστική ψηφοφορία, ο Πρόεδρος, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος, ο Γραμματέας και ο Ταμίας.
Ύστερα από την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας αρχίζουν πάλι οι εγγραφές για νέους και νέες, από 15 έως και 28 ετών, και που είναι γραμμένοι στα Δημοτολόγια του Δήμου μας.
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ, ΜΕ ΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕ ΟΝΕΙΡΟ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ π.χ. ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ, Η ΠΕΡΝΑΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΑΔΑ κ.λ.π. ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΗ ΜΑΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΤΑ "ΠΟΥΡΟ " ΑΣ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΑΙ.........ΑΥΤΑ........ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΒΕΒΑΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: