Πέμπτη 3 Απριλίου 2008

ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-2


Ο Παναιτωλικός πλήρωσε πολύ ακριβά το νωθρό ξεκίνημά του στη συνάντηση του Ηρακλείου κόντρα στον Ατσαλένιο. Αποτέλεσμα ήταν να βρεθεί γρήγορα πίσω στο σκορ, να έχει αυξομειώσεις στην απόδοσή του με κυριότερο χαρακτηριστικό τα τρομερά λάθη στην άμυνά του και στη συνέχεια να μην μπορέσει παρ’ όλες τις προσπάθειες που κατέβαλε, να διεκδικήσει κάτι θετικό απ’ αυτό το παιχνίδι και να ηττηθεί.
Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η τύχη γύρισε την πλάτη της στην ομάδα του Παναιτωλικού για μια ακόμη φορά και ειδικά στη φάση του δοκαριού του Καρακατσάνη, στο δεύτερο ημίχρονο.
Στην εκπνοή η αγρινιώτικη ομάδα, πέρασε ολοκληρωτικά στην επίθεση, χωρίς όμως να μπορέσει να ισοφαρίσει.
Στα μείον βέβαια που έφεραν την ομάδα σ’ αυτή την κατάσταση ήταν και ο τραυματισμός του Ζορμπά, νωρίς – νωρίς, καθώς ο στόχος εξουδετέρωσης του ταλαντούχου ποδοσφαιριστή, επετεύχθη με βρώμικο φάουλ από τον ποδοσφαιριστή του Ατσαλένιου, Καινουργιάκη.
Η κρητική ομάδα μπήκε μπροστά στο σκορ όταν ο Αργέντης στο 10ο λεπτό με έξυπνο τρόπο ξεπέρασε το εμπόδιο του Γκόλια, έδωσε στον Σισκάκη ο οποίος μπροστά στην κενή εστία του Λιούρδη, με πλασέ έγραψε το 1-0.
Στο 25ο ο Σάμπο δεν θα μπορέσει από κοντά να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, καθώς το σουτ που εξαπέλυσε κόντραρε στα σώματα των αμυνομένων για να καταλήξει κόρνερ. Στην αμέσως επόμενη χρονική στιγμή ο ίδιος παίκτης, εκτέλεσε το κόρνερ με πολύ ωραίο τρόπο, ο Καρακατσάνης πήρε την κεφαλιά και ισοφάρισε σε 1-1.
Η χαρά των παικτών του Παναιτωλικού δεν έμελλε να κρατήσει για πολύ.
Στο 37ο σε σέντρα του Διγενή ο Σισκάκης με κεφαλιά πραγματοποίησε το 2-1.
Στο 66ο ο Καρακατσάνης θα πλασάρει από κοντά, αλλά η μπάλα θα εξοστρακιστεί στο κάθετο δοκάρι του Ρουμπάκη για να χαθεί αυτή η κλασική ευκαιρία.
Στο 80ο ο Αργέντης θα εκμεταλλευτεί την μπαλιά του Καινουργιάκη και με άψογο τρόπο θα πραγματοποιήσει το 3-1.
Στο 82ο λεπτό ο Σάμπο θα σεντράρει στον κενό χώρο και ο Καρακατσάνης θα μειώσει σε 2-3 με ένα υπέροχο πλασέ. .
Καλός ο διαιτητής κ. Παππάς από το σύνδεσμο Αθηνών.
ΑΤΣΑΛΕΝΙΟΣ: Ρουμπάκης, Διγενής, Γκιάτας, Λεκάκης, Μάρης (75ο Πολεμαρχάκης), Καινουργιάκης, Χατζηανδρέου, Παπαδάκης, Αργέντης, Μπενίτες, Σισκάκης (78ο Πετράκης)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Μπελεβώνης (54ο Ζουρούδης), Γκόλιας, Μπαντάς, Πρίπου (82ο Πάβελα), Δέντσας, Σάμπο, Μπουσινάκης, Ζορμπάς (21ο Καλοκαίρης), Ντε Φραντσέσκο, Καρακατσάνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: