Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΧΑΡΝΑΙΚΟΣ 1-0

Χωρίς να είναι εντυπωσιακός ο Παναιτωλικός νίκησε τον Αχαρναϊκό με 1-0, παίρνοντας όμως το πολύτιμο τρίποντο, που ήταν και το ζητούμενο της σημερινής αγωνιστικής του προσπάθειας. Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Τη μία στο πρώτο ημίχρονο που η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά και απώλεσε τέσσερις τουλάχιστον κλασικές ευκαιρίες, καταφέρνοντας να σκοράρει μόλις δύο λεπτά πριν την εκπνοή και την άλλη όψη στο δεύτερο ημίχρονο, που ήταν απογοητευτική. Θα πρέπει όμως να επισημάνουμε για να αποδώσουμε και «τα του Καίσαρος τω Καίσαρι» και την εκπληκτική απόδοση του τερματοφύλακα της φιλοξενούμενης ομάδας Παλιγγίνη, ο οποίος κυριολεκτικά κατάφερε να κατεβάσει τα ρολά της εστίας του, σώζοντας την ομάδα του από βέβαιες παραβιάσεις. Με τη νίκη αυτή ο Παναιτωλικός ισοβάθμησε με την Κόρινθο, μόλις ένα πόντο πίσω από τη δεύτερη Ηλιούπολη που προς το παρόν κατέχει τη δεύτερη προνομιούχο θέση.
Στο 13ο λεπτό απεβλήθη ο κεντρικός αμυντικός του Αχαρναϊκού Μωυσιάδης, ο οποίος ανέτρεψε τον Πάβελα την ώρα που έμπαινε στην επανορθωτική περιοχή, έχοντας προφανή ευκαιρία για την επίτευξη τέρματος.
Το μοναδικό γκολ της συνάντησης επετεύχθη από τον Σάμπο με κοντινό σουτ, το οποίο δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον κορυφαίο Παλιγγίνη, μετά από υποδειγματική πάσα του Μπελεβώνη από δεξιά.
Η φιλοξενούμενη ομάδα έπαιξε έξυπνα μπροστά στην αγωνιστική υπεροπλία του Παναιτωλικού και κυνήγησε το γκολ που θα της έδινε το θετικό αποτέλεσμα με ξαφνικές αντεπιθέσεις.
Διαιτήτευσε ο πειραιώτης διαιτητής κ. Α. Παπανδριόπουλος.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καλοκαίρης, Μήτσης, Σίμος, Μπαντάς, Μπελεβώνης (65ο Ντε Φραντσέσκο), Κουτσουρές, Σάμπο, Πάβελα (58ο Σκαρμούτσος), Καρακατσάνης, Ζουρούδης (90ό Δέντσας).
ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Παλιγγίνης, Χριστόπουλος (46ο Αποστολάτος), Καλαπόδης, Μωϋσιάδης, Μπανιάς, Σγούρος, Ντούνης (46ο Παναγόπουλος), Ζούμας, Μουσταφίδης, Σωτήρογλου (15ο Τσερέπης), Σταμπουλής.
ΒΑΣΙΛΗΣ Ι. ΚΟΚΚΟΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: