Τετάρτη 16 Απριλίου 2008

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

Τραγικός ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να αποσπάσει ένα θετικό αποτέλεσμα στην Κόρινθο, αφού ηττήθηκε από την ομώνυμη ομάδα με 1-0. Στο 1ο ημίχρονο ο Παναιτωλικός ήταν ελαφρά καλύτερος έχοντας και τον πολύ δυνατό άνεμο με το μέρος του. Αυτό όμως δεν το εκμεταλλεύτηκε, αφού οι ποδοσφαιριστές του δεν έκαναν ούτε ένα σουτ. Στο δεύτερο ημίχρονο κατέρρευσε ειδικά μετά την αλλαγή του Σάμπο με αποτέλεσμα να ηττηθεί φυσιολογικά. Ο Παναιτωλικός απώλεσε στο 29ο μια ευκαιρία που θα του έδινε προβάδισμα στο σκορ, από αυτές που χάνονται μόνο μια φορά στο εκατομμύριο. Συγκεκριμένα ο Πάβελα από ένα μέτρο κατάφερε να στείλει την μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Παναγιωτόπουλου.
Στο 57ο ο Σπυρόπουλος εκτέλεσε κόρνερ για να πεταχτεί αφύλακτος ο Αργυρόπουλος στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά να γράψει το 1-0.
Διαιτητής ήταν ο κ. Βασιληάς (Βοιωτίας)
ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Παναγιωτόπουλος, Καρύδης, Φίλης, Ευθυμίου, Κριαράς, Σπυρόπουλος, Σκούρτης (45’ Αργυρόπουλος), Σαββίδης, Ψάρρης (87’ Ρεγκλίτης), Σιώκος, Καφαντάρης (93’ Ζαβάτσκι).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Μπαντάς, Σίμος, Μήτσης, Καλοκαίρης, Δέντσας, Μπελεβώνης, Σάμπο (56’ Καρακατσάνης), Μπουσινάκης (65’ Ζορμπάς), Ζουρούδης (78’ Ντεφραντσέσκο), Πάβελα.
Στα αξιοσημείωτα η προκλητική συμπεριφορά του τερματοφύλακα Παναγιωτόπουλου της Κορίνθου, ο οποίος με τη λήξη του αγώνα, κατευθύνθηκε στην εξέδρα των οργανωμένων οπαδών του Παναιτωλικού έβγαλε την φανέλα και τους εξύβρισε «έργω». Ευτυχώς οι πιο πολλοί είχαν αποχωρήσει γιατί θα είχαμε επεισόδια. Η ενέργεια αυτή έμεινε ατιμώρητη. Επίσης ποδοσφαιριστές της Κορίνθου επιτέθηκαν και χτύπησαν ταυτόχρονα με την πράξη του κ. Παναγιωτόπουλου ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού, αλλά και τον γυμναστή της ομάδας μας κ. Γκότση. Παράλληλα με επικεφαλής τον προπονητή της Κορίνθου κ. Θύμιο Γεωργούλη προκάλεσαν φραστικό επεισόδιο κατά του γενικού αρχηγού της αγρινιώτικης ομάδας κ. Μπελεβώνη. ΕΤΣΙ ΑΝΤΑΠΕΔΩΣΕ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΝΤΡΟΠΗ !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: