Τετάρτη 23 Απριλίου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΒΥΖΑΣ 3-0

Έχοντας στον πάγκο του τον νέο προπονητή του Βασίλη Ξανθόπουλο, ο Παναιτωλικός, δεν δυσκολεύτηκε να κερδίσει με 3-0 τον Βύζαντα Μεγάρων, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθειά του για να πλασαριστεί στην δεύτερη τουλάχιστον θέση του βαθμολογικού πίνακα του Νοτίου Ομίλου της Γ΄ Ενικής Κατηγορίας.
Σε αυτό το παιχνίδι παρά το αρχικό μούδιασμα των παικτών του, μέσα σ’ ένα γήπεδο που θύμιζε περισσότερο «εκκλησία» παρά «αρένα» όπως τουλάχιστον εμείς είχαμε συνηθίσει, ο Παναιτωλικός κυνήγησε την νίκη από την αρχή και ξεχώρισε κατά διαστήματα για το πάθος και το πείσμα των παικτών του.
Την πρώτη καλή ευκαιρία για την αγρινιώτικη ομάδα έχασε ο Μπαντάς, που με δυνατή διαγώνια κεφαλιά, έστειλε τη μπάλα στην δεξιά συμβολή των δοκών του διακριθέντα τερματοφύλακα του Βύζαντα, Ούλμαν.
Στο 28ο λεπτό, σημειώθηκε το 1-0, μετά από μια άτυχη στιγμή του Κομιώτη, που άθελά του με κεφαλιά προς τα πίσω, έστειλε τη μπάλα στο δεξιό «Γ» της εστίας της ομάδας του, γράφοντας το 1-0 για τον Παναιτωλικό.
Στο 44ο λεπτό , ο Μπελεβώνης μετά από ατομική προσπάθεια πάσαρε στον Ντε Φραντσέσκο, που μπαίνοντας από δεξιά, με εκπληκτικό πλασέ έγραψε το 2-0.
Τέλος στο 80ό ο Καρακατσάνης έβγαλε την έξοχη πάσα στον Ζουρούδη, ο οποίος με δυνατό σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής κεραυνοβόλησε τον Ούλμαν διαμορφώνοντας το τελικό 3-0.
Διαιτήτευσε ο κ. Κουτσιαύτης (Άρτας) .
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Καλοκαίρης, Γκόλιας (82’ Μήτσης), Μπαντάς, Σίμος, Κουτσουρές, Μπελεβώνης (73’ Καρακατσάνης), Ζορμπάς, Ζουρούδης, Σάμπο (69’ Μπουσινάκης), Ντε Φραντσέσκο.ΒΥΖΑΣ: Ούλμαν, Γκουτσούλας (58’ Γκίκας), Μεϊδάνης, Κομιώτης, Ατματζίδης (86’ Κουσούρης), Παπαευθυμίου, Κακιούζης (67’ Αντώνογλου), Πάπιερνικ, Αντωνάτος, Σεμερτζίδης, Ροσκβιτάλσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: