Τρίτη, 1 Απριλίου 2008

ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ

Η Νομαρχιακή Επιτροπή Λαϊκής Επιμόρφωσης (ΝΕΛΕ), αναλαμβάνει σε συνεργασία με την Μ.Κ.Ο. «Γιατροί του Κόσμου», το σύλλογο Εθελοντών Μεσολογγίου «ΠΡΟΤΕΚΤΑ» και τους Δήμους Αστακού, Φυτειών, Μενιδίου και Ινάχου, την υλοποίηση εθελοντικού προγράμματος προληπτικής ιατρικής για παιδιά και εφήβους.
Το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί το χρονικό διάστημα από 7 έως 11 Απριλίου 2008, στους ανωτέρω Δήμους και σε Δημοτικά Διαμερίσματα αυτών, για τα παιδιά των Δημοτικών Σχολείων, των Γυμνασίων και των Λυκείων αυτών των περιοχών.
Η Μ.Κ.Ο. «Γιατροί του Κόσμου», διαθέτει τρεις κινητές μονάδες, Οδοντιατρικής, Οφθαλμολογίας, Παιδοψυχολογίας, πλαισιωμένες από 10 γιατρούς και οι οποίες θα επισκεφθούν:
Στις 7 Απριλίου το Δήμο Αστακού, την πόλη και τα Δημοτικά Διαμερίσματα ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ & ΜΠΑΜΠΙΝΙ. Θα εξετάσουν τους μαθητές του Γυμνασίου Αστακού και των Δημοτικών Σχολείων των ανωτέρω Διαμερισμάτων.
Στις 8 Απριλίου το Δήμο Φυτειών και τα Δημοτικά Διαμερίσματα ΠΑΠΑΔΑΤΟ & ΡΙΒΙΟ. Θα εξετάσουν τους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Φυτειών, του Γυμνασίου Φυτειών και των Λυκειακών του τάξεων, καθώς και των Δημοτικών Σχολείων των ανωτέρω Διαμερισμάτων.
Στις 9 και 10 Απριλίου το Δήμο Ινάχου, τον ΕΜΠΕΣΟ και τα Δημοτικά Διαμερίσματα ΠΕΡΔΙΚΑΚΙ & ΒΡΟΥΒΙΑΝΑ. Θα εξετάσουν τους μαθητές των Δημοτικών Σχολείων, του Γυμνασίου και Λυκείου Εμπεσού, καθώς και των Δημοτικών Σχολείων των ανωτέρω Διαμερισμάτων.
Στις 11 Απριλίου το Δήμο Μενιδίου και τα Δημοτικά Διαμερίσματα αυτού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: