Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ 4-0.


Ένας εκπληκτικός Παναιτωλικός σκόρπισε σήμερα στο Αγρίνιο τον Παναιγιάλειο στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα, αφού τον φιλοδώρησε με τέσσερα τέρματα. Ο Παναιτωλικός θύμισε τις μεγάλες εμφανίσεις του παρελθόντος. Η ομάδα ήξερε τι ζητούσε μέσα στο γήπεδο, οι ποδοσφαιριστές της εναλλασσόταν σε διάφορες θέσεις με χαρακτηριστική άνεση, η αμυντική λειτουργία της ήταν πολλή καλή ενώ οι ποδοσφαιριστές είχαν πάθος και αυτοπεποίθηση, στοιχεία τα οποία έλειπαν όχι μόνο στα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά και σ’ όλη τη χρονιά.
Ο Παναιτωλικός προηγήθηκε με 1-0 στο 23ο λεπτό, όταν ο Μπελεβώνης έφυγε γρήγορα από δεξιά, και στην κατάλληλη στιγμή έβγαλε την παράλληλη σέντρα στον Ζουρούδη που έστειλε την μπάλα με κεφαλιά στα αντίπαλα δίχτυα.
Στο 40ό λεπτό ο Μπελεβώνης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Μπαντάς με ασύληπτη κεφαλιά σημείωσε το 2-0.
Στο 45ο ο Καρακατσάνης θα μπει μέσα στην περιοχή του Παναιγιαλείου, όπου θα ανατραπεί από τον Μπούνα. Το καταφανέστατο πέναλτι, που κατελόγισε ο άριστος διαιτητής κ. Μπαλατσούκας θα εκτελέσει ο Σάμπο για να γίνει το 3-0.
Τέλος στο 76ο ο Δέντσας με εκπληκτική ασίστ θα βρει τον Καρακατσάνη, που με δυνατό διαγώνιο σουτ θα πραγματοποιήσει το 4-0.
Σημειώνουμε ότι ο Παναιτωλικός έχασε αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.
Άριστη η διαιτησία του κ. Μπαλατσούκα (Ηπείρου) που είχε βοηθούς τους Πρέντζα και Σιαμέτη.
Απομένουν πλέον οχτώ αγωνιστικές και απ’ ότι φαίνεται όλα μπορούν να συμβούν μετά την ήττα σοκ του Διαγόρα ο οποίος αισθάνεται πλέον την καυτή ανάσα της Ηλιούπολης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καλοκαίρης, Γκόλιας, Σίμος, Μπαντάς (72’ Πρίπου), Μπελεβώνης (55’ Ζορμπάς), Καρακατσάνης, Δέντσας, Ζουρούδης (71’ Κουτσουρές), Σάμπο, Ντε Φραντσέσκο.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ: Τακίδης, Σανδραβέλης, Βλαστός, Μίντσεφ, Δασκαλάκης (67’ Διαμαντόπουλος), Χριστουλάκης (46’ Κανελλόπουλος), Μπούνας, Μπενετάτος, Παπαδόπουλος, Νουκόφσκι (77’ Μπιρμπίλι), Κόρμπος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: