Σάββατο 21 Μαρτίου 2009

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 2-0

Μπροστά σε 1500 περίπου θεατές ο Παναιτωλικός νίκησε εν μέσω αποδοκιμασιών (οι οποίες μειώθηκαν με την επίτευξη των τερμάτων), τον Εθνικό Φιλιππιάδας με 2-0.
Ο Παναιτωλικός ήταν καλύτερος είχε την εδαφική υπεροχή και απώλεσε κλασικές ευκαιρίες για να ανεβάσει κι άλλο το δείκτη του σκορ.
Στον αντίποδα η φιλοξενούμενη ομάδα (στην οποία ξεχώριζες εύκολα αρκετούς νεαρούς παίκτες οι οποίοι έκαναν αισθητή την παρουσία τους στο β΄ ημίχρονο), παρατάχθηκε με αμυντικούς προσανατολισμούς προσπαθώντας να κλείσει τους διαδρόμους στους επιθετικούς του Παναιτωλικού και να κυνηγήσει κάποιο γκολ στην αντεπίθεση.
Το σκορ για τον Παναιτωλικό άνοιξε ο Καραμαλίκης στο 29ο λεπτό σημειώνοντας το 1-0 με έξυπνη κεφαλιά, μετά από υποδειγματικό φάουλ του Χρυσάφη.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Ντελγκάδο θα βρει τον Χρυσάφη ο οποίος με δυνατό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής θα κεραυνοβολήσει τον Μπατή γράφοντας το 2-0.
Στο 45ο λεπτό ο Τάσος Δέντσας που τις προηγούμενες αγωνιστικές είχε «εξαφανίσει» ο προπονητής κ. Κεχαγιάς, με ένα φοβερό σουτ θα σημαδέψει τη συμβολή των δοκών της εστίας του Εθνικού.
Στο 49ο λεπτό ο Ντελγκάδο θα σουτάρει δυνατά για να αποκρούσει ο νεοεισελθών Σταυράκης.
Στο 50ό ο Κοσμάς θα παίξει το «1-2» με τον Κόλινς με τον τελευταίο να σουτάρει για να αποκρούσει σωτήρια με τα πόδια ο Μπαμπανιώτης.
Νέα ευκαιρία στο 59ο με τον Ζουρούδη να δίνει στον Ντελγκάδο, το σουτ του οποίου έφυγε ελάχιστα άουτ.
Στο 62ο ο Κόσουτιτς θα τριμπλάρει τον Μπαμπανιώτη, που του έκλεισε ωραία τη γωνία για να σουτάρει στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Στο 73ο ο διακριθείς Μπακάκης σε ρόλο μοντέρνου μπακ – χαφ θα διεισδύσει από δεξιά, θα βγάλει την υπέροχη σέντρα στον Ζουρούδη , που θα κάνει την κεφαλιά για να αποκρούσει εκπληκτικά ο Σταυράκης.
Διαιτήτευσε ο κ. Τίκας Τριαντάφυλλος, που είχε σαν βοηθούς τους Βαφειάδη Δημήτριο και Διπλάρη Αντώνη από το Σύνδεσμο Καρδίτσας. Κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι Θεοδοσιάδης, Ντελγάδο, Κόσουτιτς, Χαραλαμπάκης και Μαγκλάρας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Β. Νταλαπέρας): Μπαμπανιώτης, Νάιντος, Θεοδοσιάδης,
Χαραλαμπάκης, Μπακάκης (77’ Παλαιολόγος), Μουμίν, Γέλοβατς (65’ Παπαποστόλου), Χρυσάφης, Δέντσας, Ντελγάδο, Καραμαλίκης (47’ Ζουρούδης)
ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ (Ν. Λάππας): Μπατής (46' Σταυράκης), Μούτας, Καταγής, Αβραμίδης, Μαγκλάρας, Λέντζος, Λάππας, Μπασιούκας (77’ Νοβάκοβιτς), Κόσουτιτς, Κόλινς, Καραμπίνας (47' Κοσμάς)
ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Τον αγώνα παρακολούθησε ο διακεκριμένος δικηγόρος και διοικητικός παράγοντας της Παναχαϊκής κ. Κούγιας.

ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ
Στον πάγκο του Παναιτωλικού κάθισε ο νέος (υπηρεσιακός) προπονητής Βασίλης Νταλαπέρας.
Τα σενάρια και η διαχολογία έδιναν και έπαιρναν στο γήπεδο με αποτέλεσμα να ακούγονται έντονα τα ονόματα των κ.κ. Καλογιάννη (προέδρου της ΠΑΕ Κέρκυρα), Τσάκου (γνωστός εφοπλιστής), Χήτου (νερό Ζαγόρι), Καϋμενάκη (πρώην Αστέρα Τρίπολης) κ.λ.π. κ.λ.π.
Σε μια άκρως προβοκατόρικη ενέργεια είχαν προβεί τα ξημερώματα της Κυριακής άγνωστοι, δυναμιτίζοντας κι άλλο το αρνητικό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα, αφού έσπασαν γυάλινες προθήκες της Μπουτίκ και της Καφετέριας του γηπέδου.

Καιρός να κατέβουν οι τόνοι (έκληση σε όλους). Δεν μπορεί να καταστρέφεται η περιουσία του Παναιτωλικού και να επικροτούμε τέτοιες καταδικαστέες ενέργειες.
Συλλυπητήρια στην οικογένεια του Μάκη Μπελεβώνη για το θάνατο του πεθερού του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: