Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ - ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΚΑΙ ΠΡΩΗΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΠΕΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΦΩΤΗ ΚΩΣΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Σε εξέλιξη υπάρχει μια προσπάθεια τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να μεταπεισθεί ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Παναιτωλικός κ. Φώτης Κωστούλας και να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Η προσπάθεια αυτή έχει αρχίσει με δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, αλλά και προσωπικές παρεμβάσεις παλαιών παραγόντων, ποδοσφαιριστών και φιλάθλων. Δημοσιεύουμε σήμερα την επιστολή Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Παναιτωλικού προς τον κ. Φώτη Κωστούλα. ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Διεύθυνση: Γήπεδο Παναιτωλικού
Προυσιωτίσσης 16
Τ.Κ. 30100, Αγρίνιο
Αγρίνιο 27/03/2009
ΠΡΟΣ Τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ Γ.Φ.Σ. κ. Φώτη Κωστούλα
Κύριε Πρόεδρε,
Μετά και το τελευταίο —εκτός έδρας- απογοητευτικό αποτέλεσμα της ομάδας μας με τον Π.Α.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ δηλώσατε - με πικρία και δίκαια παράπονα-ότι αποχωρείτε από την προεδρία της Π.Α.Ε.
Εμάς - δηλαδή το Δ.Σ. των Παλαιμάχων, αλλά και το σύνολο των μελών μας - εκτός της νέας αποτυχίας, μας στεναχώρησε πάρα πολύ αυτή η δήλωσή σας γιατί εκτιμάμε ότι η απουσία σας από το τιμόνι του ένδοξου συλλόγου μας θα έχει καταστροφικά αποτελέσματα.
Αν πολύ πρόχειρα θυμηθούμε τι προσφέρατε στο σύλλογο της καρδιάς μας και καρδιάς σας -αυτά τα 4 χρόνια που ηγείστε- θα δούμε ότι για πρώτη φορά στην 83χρονη ιστορία του ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ μας τα είχε ΟΛΑ δίχως όμως να επιτευχθούν οι στόχοι του. Συνηθισμένο φαινόμενο για το ποδόσφαιρο - ταιριαστό παράδειγμα ο μεγάλος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-.(Ξεκαθαρίζουμε βέβαια ότι εσείς δεν έχετε απολύτως κανένα μερίδιο ευθύνης).
Κάνοντας μια στάση εδώ μας έρχονται πολλά στο μυαλό, όπως το γήπεδο κόσμημα με τις πολυτελείς και υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις (γραφεία – αποδυτήρια -διάφορες αίθουσες - καφέ μπαρ, κτλ) τα οποία θα χαρούν και οι επόμενες γενιές.
(Αξίζει να αναφέρουμε ότι για τα παραπάνω δεν είχατε ΚΑΜΙΑ κρατική αρωγή).
Με τον ερχομό σας στη γενέτειρα πόλη της δώσατε μια πνοή ζωής με το να ξαναφέρετε αυτή τη «χειμαζόμενη κίτρινη δύναμη» μαζί με τις οικογένειές τους στο γήπεδο και ακόμη με τις θέσεις εργασίας που δημιουργήσατε με τις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες.
Αξίζει ακόμη να αναφέρουμε τον πολιτισμό που διδάξατε - μαζί με τον ασύγκριτο φίλαθλο λαό μας - με το να καταργήσετε τα συρματοπλέγματα στο γήπεδο -άλλη μια πρωτιά του σωματείου μας -.
Τέλος -Κύριε Πρόεδρε- με την τεράστια οικονομική σας υποστήριξη το ήθος και την προσωπικότητά σας δημιουργήσατε -από μηδενική βάση- ένα σύγχρονο πρότυπο επαγγελματικό σωματείο -χωρίς καμιά υστεροβουλία εκ μέρους σας - που όλους τους Αγρινιώτες και Αιτωλοακαρνάνες μας κάνετε υπερήφανους. Πολύ δε περισσότερο ακούγοντας και διαβάζοντας καθημερινά κολακευτικά σχόλια για το σωματείο μας.
Σκεπτόμενοι όμως την επόμενη μέρα-χωρίς την παρουσία σας στα ηνία της ομάδας- με μεγάλη ανησυχία και πόνο ψυχής ξαναβλέπουμε τον ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ μας να ξαναμπαίνει στο ίδιο «τούνελ» -χωρίς φως- από το οποίο τον λυτρώσατε πριν 4 χρόνια.
Κύριε πρόεδρε χωρίς να θέλουμε να επέμβουμε στα προσωπικά σας και αν αλλάξετε την απόφαση σας και παραμείνετε - που το ευχόμαστε- σας βεβαιώνουμε για μια ακόμη φορά ότι με την δεδομένη, μοναδική συμπαράσταση του γίγαντα λαού μας και τις δικές μας -μικρές- δυνάμεις θα είμαστε με φανατισμό δίπλα σας, στη νέα προσπάθεια του λατρευτού μας σωματείου για την πολυπόθητη άνοδο στην Β! ΕΘΝΙΚΗ.
Με ιδιαίτερη τιμή
Ο Πρόεδρος
Βασίλης Σταρακάς
Τα μέλη
Γιάννης Μακρής
Βασίλης Ξανθόπουλος
Γιώργος Μανδέλλος
Γιάννης Νταλακούρας
Θωμάς Καρτσακλής
Πάνος Δήμος
Γιώργος Μπουλιέρης

Δεν υπάρχουν σχόλια: