Τρίτη, 17 Μαρτίου 2009

ΒΟΛΕΣ ΜΑΡΙΟΥ ΣΑΛΜΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ

Ο υφυπουργός Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Μάριος Σαλμάς , αναφερόμενος στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με την καρδιολογική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου δήλωσε τα εξής :

« Για την μη λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής αλλά και για την συνολική δυσρυθμία του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου , θεωρώ υπεύθυνο τον Διοικητή του Νοσοκομείου και τον διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας, που έχουν την αποκλειστική ευθύνη.
Επειδή αυτό δεν είναι δυνατόν να συνεχίζεται και παρότι δεν είναι στις δικές μου αρμοδιότητες να ζητήσω την παραίτηση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Μεσολογγίου , τον παρεκάλεσα δυο φορές να υποβάλλει την παραίτηση του, για να διευκολύνει την εύρυθμη λειτουργία του Νοσοκομείου, των Κέντρων Υγείας και τον Περιφερειακών Ιατρείων που υπάγονται σε αυτό».
Εξάλλου ο κ. Σαλμάς , σχολιάζοντας στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού στο Αγρίνιο, δήλωσε τα εξής:
«Η παρουσία του Πρωθυπουργού κ. Κώστα Καραμανλή στο Αγρίνιο , διέψευσε τις Κασσάνδρες που επιμελώς διέδιδαν ότι δεν έχει παραχθεί έργο στο Νομό, ενώ η θερμότατη και πολυπληθής παρουσία του κόσμου διέψευσε τις δημοσκοπήσεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: