Παρασκευή 6 Ιουνίου 2008

ΙΔΡΥΕΤΑΙ ΕΦΕΤΕΙΟ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. Η λειτουργία του νέου Εφετείου Αγρινίου θα αρχίσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2008.

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΛΩΝ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΣΧΙΣΑΝ ΠΡΟΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ Στο Ε' Τμήμα του Συμβουλίου της Επικρατείας κατατέθηκε για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία από το υπουργείο Δικαιοσύνης σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος που προβλέπει την ίδρυση Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος με έδρα το Αγρίνιο.
Σύμφωνα με το σχέδιο Π.Δ., στην περιφέρεια του Εφετείου Αγρινίου υπάγονται οι περιφέρειες των Πρωτοδικείων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Λευκάδας, οι οποίες αποσπώνται από το Εφετείο Πατρών.
Ακόμη, «οι υποθέσεις των Πρωτοδικείων Αγρινίου, Μεσολογγίου και Λευκάδας, οι οποίες κατά το χρόνο ενάρξεως της λειτουργίας του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος εκκρεμούν ενώπιον του Εφετείου Πατρών και για τις οποίες δεν έχει ορισθεί δικάσιμος, περιέρχονται στην αρμοδιότητα του Εφετείου Δυτικής Στερεάς Ελλάδος, αποστέλλονται στο Εφετείο αυτό και εκδικάζονται από αυτό».
Η λειτουργία του νέου Εφετείου Αγρινίου θα αρχίσει στις 16 Σεπτεμβρίου 2008.
Οι αγώνες για την βελτίωση του επιπέδου των πολιτών της Αιτωλοακαρνανίας και των συνθηκών ζωής δεν σταματούν όμως εδώ. Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, ώστε να κερδίσουμε σαν πόλη και σαν Αιτωλοακαρνανία όλα εκείνα που σκόπιμα, δόλιοι μας στέρησαν στο παρελθόν.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

oi agones oxi fysika gia anavatmisi ton dikastiriakon syntykon ait/nias alla prokeimenoy na ofelithei to agrino kai oi sovinistikes kai arpaktikes toy diatheseis den eyodothikan dioti to ste mplokare to ypo nomotexniki epexergasia diatagma..epomenos oi triamvologies na mpoun se pago..ante kai toy xronoy