Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΟΙ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΤΗΣ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ

Η ομάδα των Δασκάλων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας, συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης που διεξήχθη στην Καβάλα.
Η ομάδα μας έπαιξε αξιόλογο ποδόσφαιρο και πέρασε στην τελική φάση των οκτώ συλλόγων, αφού αναδείχθηκε πρώτη στον όμιλό της , κερδίζοντας την Πιερία με 6-2 και την Ξάνθη με 2-1.
Στη συνέχεια στο δρόμο για τους τέσσερις η ομάδα μας αγωνίστηκε με την διοργανώτρια ομάδα της Καβάλας, όπου αποκλείστηκε με 5-3 στα πέναλτι, ύστερα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι όπου παράταση και κανονικός αγώνας έληξαν 1-1.
Στο περιθώριο των αγώνων τα μέλη της Πανελλήνιας Επιτροπής Διοργάνωσης του πρωταθλήματος, έκαναν ομόφωνα δεκτό το αίτημα του Συλλόγου Εκπαιδευτικών της Ηλείας για τη διοργάνωση του πρωταθλήματος του 2009. Η επιτροπή χαιρέτισε την ομόφωνη απόφαση των Συλλόγων, που ανέθεσε τη διοργάνωση σε ένα Σύλλογο Εκπαιδευτικών, που προέρχεται από τη μαρτυρική σεισμόπληκτη και πυρόπληκτη περιοχή.
Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι οι συνδιεκδικήτριες ομάδες Ζακύνθου, Ξάνθης, Τρικάλλων και Σερρών προς τιμήν τους, απέσυραν τις υποψηφιότητές τους προκειμένου να γίνει το επόμενο πρωτάθλημα στην Ηλεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: