Τρίτη 24 Ιουνίου 2008

Από 1 μέχρι 15 Ιουλίου τα μηχανογραφικά των υποψηφίων για την εισαγωγή στα ΑΕΙ και ΑΤΕΙ της χώρας.

Στη σκιά των διαρροών των βαθμών των υποψηφίων αλλά και του συστήματος ανακοίνωσης των βαθμών μέσω της ιστοσελίδας του Υπουργείου Παιδείας, που τελικά το εξέθεσε ανεπανόρθωτα καθώς δεν κατέστη δυνατόν να λειτουργήσει, ανακοινώθηκαν σε όλα τα Λύκεια της χώρας οι βαθμολογίες των υποψηφίων για τα ΑΕΙ και τα ΑΤΕΙ.
Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Παιδείας, που ανακοίνωσε τα στατιστικά στοιχεία των εξετάσεων, εξέφρασε την ικανοποίηση του για την διεξαγωγή τους και τόνισε ότι οι ενδιαφερόμενοι που επιθυμούν να εισαχθούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση θα πρέπει απο την Τρίτη 1η ιουλίου και μέχρι την Τρίτη 15 ιουλίου να υποβάλουν τα μηχανογραφικά δελτία συμμετοχής. Μέχρι τις 27 Ιουνίου αναμένεται να εκδοθούν και τα αποτελέσματα απόλυσης σε όλα τα Λύκεια, ενώ μέχρι τις 7 Ιουλίου αναμένεται να ανακοινωθούν και οι βαθμολογίες όσων εξετάζονται σε ειδικό μάθημα.
Ο γενικός γραμματέας απαντώντας σε ερωτήσεις επανέλαβε οτι ο διάλογος για την αλλαγή του συστήματος πρόκειται να αρχίσει το φθινόπωρο και όπως είπε χαρακτηριστικά θα έχει βάθος χρόνου τετραετίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: