Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

ΣΥΛΛΗΨΗ ΜΠΛΟΓΚΕΡ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

Κλιμάκιο της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος έφτασε και στο Αγρίνιο για να επιβάλει την τάξη. Αυτή την φορά συνελήφθη και οδηγήθηκε στα κρατητήρια της ασφάλειας Αγρινίου, ο εκδότης της εφημερίδας ''Παρόν της Αιτωλοακαρνανίας'' και διαχειριστής του ομώνυμου blog κ. Νίκος Μουρτζιάπης .
Σύμφωνα με το agrinio news .........η σύλληψη έγινε κατόπιν υποβολής μηνύσεως από πολιτικό πρόσωπο με το αιτιολογικό της συκοφαντικής δυσφημίσεως εξαιτίας δημοσιευμάτων που αναρτήθηκαν στο εν λόγω ιστολόγιο..........
Η απίστευτη αυτή παρέμβαση στα δημοσιογραφικά δρώμενα της Αιτωλοακαρνανίας έχει σαν σκοπό να φρενάρει την διακίνηση των ελεύθερων ιδεών και την ελευθερία της έκφρασης των συμπολιτών μας. Αποτελεί δε μια πράξη καταστολής. Ο καθένας έχει την ελευθερία της γνώμης και της έκφρασης , διακιώματα που θεμελιώνονται από το σύνταγμα, κρίνεται δε μέσω των κειμένων του από το σύνολο της κοινής γνώμης. Αν κάποιος θίγεται μπορεί να προσφύγει στην Ελληνική Δικαιοσύνη.
Επεμβάσεις όμως τύπου Ράμπο σαν και αυτή εναντίον του κ. Μουρτζιάπη ανεξαρτήτως αν συμφωνούμε ή όχι με το περιεχόμενο του Μπλογκ, μας βρίσκουν κατηγορηματικά αντίθετους, καθώς μας επαναφέρουν σε άλλες εποχές που δυστυχώς έχουν μείνει βαθιά χαραγμένες στη μνήμη μας.
..........Καληνύχτα σας !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: