Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ 2008 ΒΑΣΕΙΣ (ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΕΣ) ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ 2008 Προγράμματα Σπουδών κ.λ.π.

Από την 1η Ιουλίου 2008 η Sigma Πληροφορική παρουσιάζει και φιλοξενεί αποκλειστικά για το νομό Αιτωλοακαρνανίας και τους μαθητές το πρωτοποριακό πρόγραμμα ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ Σπουδών. Το ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ Σπουδών αποτελεί το πρώτο αυτοματοποιημένο πρόγραμμα, που δεν υπολογίζει απλά τα μόρια των υποψηφίων για τα Α.Ε.Ι. - Τ.Ε.Ι., αλλά ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ το μηχανογραφικό τους δελτίο, λαμβάνοντας υπόψη μεταξύ άλλων, τις επιδόσεις τους, τις αναμενόμενες βάσεις, τις προτιμήσεις τους ανά πόλη, τα προγράμματα σπουδών κάθε σχολής, τις προοπτικές στην Ελληνική αγορά εργασίας των αντιστοίχων επαγγελμάτων, τις ιδιαίτερες κλίσεις και ενδιαφέροντά τους.
Το ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ Σπουδών δίνει την δυνατότητα εκτύπωσης του μηχανογραφικού και των μορίων των υποψηφίων, με το λογότυπο των ενδιαφερομένων και μπορεί να λειτουργήσει και δικτυακά εξυπερετώντας ταυτόχρονα πολλούς μαθητές, εφόσον υπάρχουν οργανωμένα εργαστήρια πληροφορικής.
Το ΔΙΑΚΡΙΣΙΣ Σπουδών, αποτελεί ένα λογισμικό δημιουργημένο αποκλειστικά για Σχολεία, Φροντιστήρια και δίνει το προνόμιο στους μαθητές να έχουν άμεσες απαντήσεις σε καίρια ερωτήματα, όπως είναι η επιλογή κατεύθυνσης, επιστημονικών πεδίων, πληροφορίες για τα επαγγέλματα, τα ειδικά μαθήματα, τις υποτροφίες, τις σπουδές σε άλλες χώρες κ.λ.π
Sigma Πληροφορική
Ηλία Ηλιού 5, Αγρίνιο
26410 58385, 44264, 44265
Με την εγγύηση του κέντρου ξένων γλωσσών Σαλμά Γιάννη

Δεν υπάρχουν σχόλια: