Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΗΞΗ ΤΗΣ ΣΧΟΛΙΚΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΤΩ ΖΕΥΓΑΡΑΚΙΟΥ

Έπεσε χθες Παρασκευή η αυλαία της σχολικής χρονιάς για τα Δημοτικά Σχολεία της χώρας. Στην Αιτωλοακαρνανία είχαμε πληθώρα εκδηλώσεων σε όλα τα σχολεία. Το Κοινό των Αιτωλών βρέθηκε στο Κάτω Ζευγαράκι Μακρυνείας όπου τα παιδιά, οι γονείς οι τοπικοί άρχοντες και οι δάσκαλοι, αφού συμμετείχαν σε μια λαμπρή εκδήλωση, στη συνέχεια γλέντησαν μέχρι πρωίας τη λήξη του σχολικού έτους,
Στην αρχή παρουσιάστηκε μια θεατρική παράσταση από τους μαθητές της ΣΤ΄ Δημοτικού. Οι μαθητές της Ε΄ τάξης πήραν στη συνέχεια το λόγο και κατευόδωσαν τους συμμαθητές τους της Έκτης που αποφοίτησαν από το Δημοτικό Σχολείο. Η Τρίτη και η Τετάρτη τάξη παρουσίασαν εκπληκτικές χορογραφίες αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.
Βραβεύτηκε η ομάδα Χαντ Μπωλ του Σχολείου που κατέκτησε την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα Δημοτικών Σχολείων του Νομού Αιτωλοακαρνανίας. Στους απόφοιτους απονεμήθηκαν αναμνηστικά από το Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου.
Τιμήθηκαν για την προσφορά τους ο Δήμαρχος Αρακύνθου Απόστολος Ντζάνης, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων κ. Λάμπου Ντίνα, ο ηθοποιός Τάσος Κορόζης και ο εκδότης της εφημερίδας ΠΑΛΜΟΣ Θόδωρος Σβέρκας.
Το χορευτικό συγκρότημα «οι Μερακλήδες», άρχισε να ανεβάζει το κέφι ενώ ακολούθησε μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από λαϊκή ορχήστρα.
Ο δραστήριος διευθυντής του Σχολείου κ. Νίκος Γυφτάκης είχε φροντίσει να μην λείψει τίποτε αφού είχαν στηθεί ακόμη και ψησταριές που μοίρασαν σε όλους δωρεάν φαγητά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: