Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΟΡΔΑΙΚΟΥ. ΤΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΘΕΣΗ

Δικαιώθηκε τελικά ο Παναιτωλικός στην ένσταση την οποία είχε υποβάλλει κατά του κύρους του αγώνα με τον Εορδαικό για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Ευθυμιάδη, λόγω κιτρίνων καρτών, στον αγώνα Εορδαικός - Παναιτωλικός στον οποίο είχε ηττηθεί ως γνωστόν η αγρινιώτικη ομάδα με 2-1. Αναλυτικά η απόφαση έχει ως εξής:
Επέβαλε στο ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 την πειθαρχική ποινή του χρηματικού προστίμου των δέκα χιλιάδων (10.000) ευρώ για την αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Δ. ΕΥΘΥΜΙΑΔΗ, στον αγώνα ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ - ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ. Από την γηπεδούχο ομάδα ( ΤΑΠ ΕΟΡΔΑΙΚΟΣ), αφαιρούνται 3 βαθμοί από τον πίνακα βαθμολογίας της φετινής περιόδου και 1 βαθμός από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Στην ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ προστίθενται 3 βαθμοί στον πίνακα βαθμολογίας της φετινής περιόδου.
Απήλλαξε την ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005 και τον Π. ΣΤΑΘΑΚΗ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 18-3-09 με ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ 2005).Απήλλαξε την ΠΑΕ ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 18-3-09 με ΠΑΕ ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ).
Απήλλαξε την ομάδα ΕΘΝΙΚΟΣ ΝΕΩΝ και τον Λ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗ(εκπρόσωπος) από την αποδιδόμενη σε αυτούς πειθαρχική παράβαση (αγώνας της 21-3-09 με ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΝΕΩΝ).
Η στήλη και η αρμόδια επιτροπή τέλος σας εύχονται καλή πρωταπριλιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: