Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ 2-0 (ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ)


Πιο αποφασιστικός ο Παναιτωλικός, νίκησε στο Αγρίνιο τον Μακεδονικό με 2-0 και άρχισε να κάνει όνειρα για την δεύτερη θέση του ομίλου, αφού πλησίασε στους δύο βαθμούς τον Εορδαϊκό. Η αγρινιώτικη ομάδα ήθελε πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να ελπίζει σε στραβοπάτημα της ομάδας της Πτολεμαίδας, κάτι το οποίο τελικά συνέβη. Ήταν πολύ σοβαρή και είχε σωστούς αγωνιστικούς προσανατολισμούς μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Ο Μακεδονικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία σαν ομάδα, αλλά μετά το πρώτο γκολ που δέχτηκε, δεν μπόρεσε να αντιδράσει μπροστά στην ανωτερότητα του Παναιτωλικού. Ανοίχτηκε προσπάθησε να ισοφαρίσει και από κει και πέρα ήταν θέμα χρόνου το πότε θα ερχόταν το επόμενο εις βάρος του γκολ.
Νωρίς – νωρίς ο Παναιτωλικός και συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό, εγκαινίασε τις επισκέψεις του στα καρέ του Μακεδονικού με ένα δυνατό σουτ του Ντελγκάδο, το οποίο αποκρούστηκε εντυπωσιακά από τον Κελπέκη.
Δέκα λεπτά αργότερα ο Καραμαλίκης θα σουτάρει, ο Κελπέκης θα αποκρούσει για να χάσει τη μεγάλη ευκαιρία ο Χρυσάφης, αφού γλίστρησε πριν σκοράρει.
Στο 29ο λεπτό ο Ντελγκάδο, ελίχθηκε υπέροχα στην γραμμή της μεγάλης περιοχής και με ένα δυνατό σουτ άνοιξε το σκορ για την αγρινιώτικη ομάδα, σημειώνοντας το 1-0.
Στο 42ο ο Ταρασιάδης αφού απέφυγε τον Μπακάκη, με ψηλοκρεμαστό σουτ προσπάθησε να πλασάρει τον Μπαμπανιώτη, που απέκρουσε.
Στο 59ο ο Καραμαλίκης από κοντά δεν θα μπορέσει να πλασάρει τον Κελπέκη , στέλνοντας την μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 66ο λεπτό ο Χρυσάφης αφού ξέφυγε από το χώρο του κέντρου θα φτάσει προ του Κελπέκη, θα πλασάρει , για να αποκρούσει σε κόρνερ ο τερματοφύλακας του Μακεδονικού σε κόρνερ.
Τρία λεπτά αργότερα ο Χρυσάφης θα σεντράρει υποδειγματικά για να καρφώσει με κεφαλιά ο Δέντσας τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Τέλος ο Χρυσάφης στο 74ο θα χάσει μια κραυγαλέα ευκαιρία όταν μόνος του προ του Κελπέκη δεν θα μπορέσει να σκοράρει στέλνοντας τη μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.
Διαιτήτευσε ο κ. Φωτιάδης από την Καστοριά.
Κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι: Μουμίν, Δέντσας, Μιλκούδης, Μπελίτσας, Σακελλαρίδης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Νάιντος, Θεοδοσιάδης, Μουμίν, Χρυσάφης, Μπακάκης, Δέντσας, Καραμαλίκης (81΄ Μανίκας), Ντελγκάδο (70΄ Παπαποστόλου), Μπελεβώνης (50΄ Ζορμπάς), Παλαιολόγος.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: Κελπέκης, Σαμαράς, Μπουλγκούρας, Σακελλαρίδης (88΄Πουλάκος), Μιλκούδης (75΄ Σαμπιασβίλι), Μπελίτσας, Σαρηγιαννίδης, Κατσαρός, Ταρασιάδης, Γεωργιάδης, Θωμαΐδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: