Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΣΤΑ ΕΔΡΑΝΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ:

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΤΟΥ ΘΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΠΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Σε ιδιαίτερα υψηλούς τόνους με εφ’ όλης της ύλης επίθεση κατά της κυβερνητικής πολιτικής κινήθηκε η ομιλία του Βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας & Μέλους του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Θάνου Μωραΐτη κατά την πρώτη ημέρα της συζήτησης στη Βουλή της πρότασης δυσπιστίας.
Ο Αιτωλοακαρνάνας Βουλευτής δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην πρόσφατη επίθεση κατά της αποστολής του Παναιτωλικού: «Ακόμα και η εγκληματικότητα την οποία λέγατε θα πατάξετε… πήγε στα ύψη. Εγκληματικότητα η οποία πλέον έχει μπει και στον αθλητισμό. Πρόσφατο είναι το παράδειγμα επίθεσης - ακούστε το - με μολότοφ και σφαίρες κατά της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναιτωλικού. Πού ακούστηκαν ξανά αυτά κυρίες και κύριοι συνάδελφοι. Σε ποια εποχή μας φέρατε;»
ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ
Στη συνέχεια της ομιλίας του αναφέρθηκε στη στάση της νέας γενιάς που βιώνει μια σκληρή πραγματικότητα με ανασφάλιστη εργασία, με μεταπτυχιακή ανεργία και υπερδανεισμό. Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Μωραΐτης είπε: «Κάποια στιγμή σας λέγαμε ότι η χώρα έχει μπει στον αυτόματο πιλότο. Ότι υπάρχει μια ακυβέρνητη πολιτεία. Λέγαμε ότι αυτό ήταν ότι χειρότερο έχει γνωρίσει η χώρα. Σήμερα υπάρχει κάτι πολύ χειρότερο. Ο κ. Καραμανλής …κυβερνά! ........

Δεν υπάρχουν σχόλια: