Κυριακή 23 Μαρτίου 2008

ΑΙΟΛΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1

Θερμή υποδοχή της ομάδας μας από τους φιλάθλους του Αιολικού

Ο Παναιτωλικός παρά την έξοχη εμφάνισή του, ήρθε ισόπαλος τελικά στη Μυτιλήνη με τον τοπικό Αιολικό με 1-1. Στο πρώτο ημίχρονο ο ....Τίτορμος ήταν ανώτερος του αντιπάλου του, ενός αντιπάλου που τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση πετυχαίνοντας παράλληλα εντυπωσιακά αποτελέσματα. Το σκορ για τον Παναιτωλικό άνοιξε με σουτ ο Ζορμπάς στο 26ο λεπτό της συνάντησης σημειώνοντας το 0-1. Ο Αιολικός παρουσιάστηκε καλύτερος στο β΄ημίχρονο και στο 54ο λεπτό είχε δοκάρι με τον Νταλαμπέκη.
Ίσως αυτή η φάση ήταν η αιτία που αφυπνίστηκε ο Παναιτωλικός και πέρασε ξανά στην επίθεση, πετυχαίνοντας ένα δεύτερο γκολ με τον Ζουρούδη, το οποίο όμως –κακώς- ακυρώθηκε σαν οφσάιντ.
Στο 87ο Μανούσος μετά από λάθος εκτίμηση της φάσης από τον αγρινιώτη πορτιέρο, κατάφερε να επωφεληθεί και με ένα κοντινό σουτ να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Παναιτωλικού γράφοντας το 1-1.
Οι φίλαθλοι του Αιολικού υποδέχτηκαν θερμά την αποστολή της ομάδας μας και μάλιστα ο γνωστός φίλος της "αιγαιοπελαγίτικης αρμάδας" Κώστας Λουκίδης, ταξίδεψε μαζί με τους αγρινιώτες φίλους του Παναιτωλικού από το αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος".
Διαιτήτευσε ο κ. Παπαπέτρου του Συνδέσμου Αθήνας.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Καραβασίλης, Χρόνης (85’ Μαϊστρέλης), Κωσταντάκης, Τσιανάκας, Γκοσποντίνοφ, Καλαφάτης (63’ Ξευγένης), Διονυσάτος, Νίκιτς, Νταλαμπέκης, Μανούσος, Γάλας (35’ Ζουλιώτης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Κουτσουρές, Σίμος, Μπαντάς, Αβραμίδης, Ζουρούδης (85’ Πρίπου), Δέντσας, Ντε Φραντσέσκο, Σάμπο (60’ Γκόλιας), Ζορμπάς (75’ Μπουσινάκης), Μήτσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: