Κυριακή 16 Μαρτίου 2008

ΔΙΑΓΟΡΑΣ – ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Μέσα σε ένα γήπεδο που δονούνταν από τις ιαχές 8000 θεατών, ο Παναιτωλικός δεν κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Διαγόρα και να κάνει ένα σημαντικό βήμα ώστε να πλησιάσει στην κορυφή. Στο α΄ ημίχρονο αν και έχασε δύο κλασικές ευκαιρίες, με τον Ζορμπά στο 32ο και τον Σκαρμούτσο στο 43ο, ήταν σε γενικές γραμμές κατώτερος του αντιπάλου του. Στο β΄ ημίχρονο παρουσιάστηκε βελτιωμένος είχε δύο δοκάρια με τον Γκόλια στο 82ο και τον Ζουρούδη στο 84ο όταν από ένα μέτρο η μπάλα χτύπησε στο εξωτερικό μέρος του κάθετου δοκαριού.
Διαιτήτευσε ο διαιτητής Θάνος από το σύνδεσμο Ηπείρου που όφειλε να αποβάλει τον Αθανασίου, όταν χτύπησε εν ψυχρώ και εσκεμμένα με κεφαλιά τον Ζορμπά.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Κουτσουρές, Γκόλιας, Πρίπου, Μπαντάς, Σάμπο, Δέντσας, Κατράνας (11’ λ.τ. Ζορμπάς), Μπουσινάκης, Σκαρμούτσος (61’ Ζουρούδης) , Ντε Φραντσέσκο (81’ Πάβελα).
ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Βελλίδης, Τζανής, Παπαποστόλου (69’ Σπάρταλης), Σαλαμαστράκης, Δήμου, Σαπάνης, Τριανταφύλλου (84’ Παπαδημήτρης), Αρχοντούλης, Αθανασίου, Τσιάτσιος, Κατσαρός (88’ Μπασόφ).

Δεν υπάρχουν σχόλια: