Κυριακή 30 Μαρτίου 2008

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και σε τεταμένη ατμόσφαιρα από τα γεγονότα τα οποία είχαν προηγηθεί στο μέσον της εβδομάδας, αλλά και πριν περίπου είκοσι μέρες, ο Παναιτωλικός έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από το γήπεδο της Ηλιούπολης, μετά από μια εμφάνιση που σαφέστατα τον αδικεί, αφού έπρεπε να είναι αυτός ο νικητής.
Ο Παναιτωλικός πίεσε από την αρχή του παιχνιδιού, έχασε αρκετές ευκαιρίες για να πετύχει κάποιο γκολ ενώ σε κανένα σημείο του αγώνα δεν κλείστηκε για να διαφυλάξει το μηδέν στην άμυνά του.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Με το καλημέρα ο Παναιτωλικός φτάνει κοντά στο γκολ. Σέντρα στο 2ο λεπτό του Μπουσινάκη, ο Ντε Φραντσέσκο θα σουτάρει από θέση βολής για να βρει η μπάλα σε κάποιο πόδι και να καταλήξει κόρνερ.
Στο 6ο ο Ζορμπάς θα σεντράρει, ο Ντε φρανσέσκο θα πάρει την κεφαλιά για να φύγει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Πάλι ο Ντε φρανσέσκο στο 73ο θα σουτάρει από πολύ κοντά για να αποκρούσει δύσκολα ο Αδαμόπουλος. Στο 76ο ο νεοεισελθών Σάμπο θα κάνει το άτσαλο σουτ για να αποκρούσει πάλι ο κορυφαίος της Ηλιούπολης Αδαμόπουλος.Τέλος ο Πιτσιόλο δέκα λεπτά πριν τη λήξη θα πλασάρει για να σώσει ο Λιούρδης.
Διαιτήτευσε ο κ. Τάντης από τη Χίο.
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Αδαμόπουλος, Παπαναγιώτου, Τσιρογιάννης, Στρατής, Νίτης, Ρουσσάκης, Καλλιπολίτης, Δημάκης, Ανθούλης, Πιτσιόλο (85ο Παπαδόπουλος), Ταβλαδωράκης (78ο Αθανασιάδης).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Μπελεβώνης, Μήτσης, Μπαντάς, Σίμος, Δέντσας, Κουτσουρές (70ό Σάμπο), Ζορμπάς, Μπουσινάκης, Ντε Φραντσέσκο (86ο Πάβελα), Ζουρούδης (59ο Καρακατσάνης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: