Δευτέρα 3 Μαρτίου 2008

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1


ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-1
Μέσα σε μια ηλεκτρισμένη και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Αγυιάς και κάτω από τις επευφημίες των 2000 και πλέον ηρωικών φιλάθλων του, ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση μη μπορώντας όμως καθαρά από θέμα τύχης, να φτάσει στη νίκη την οποία και εδικαιούτο σύμφωνα με τη γενική εκτίμηση όλων. Ο Παναιτωλικός ξεκίνησε το παιχνίδι δίνοντας μεγάλη προσοχή στα νώτα του και σιγά – σιγά αφού το ισορρόπησε, πήρε τα ηνία του αγώνα βγήκε στην επίθεση, όπου και έχασε εκπληκτικές ευκαιρίες για να σκοράρει. Τέσσερις κλασικές ευκαιρίες, ένα δοκάρι, μια ανατροπή που θα πρέπει να συζητηθεί, ήταν τα στοιχεία του πρώτου ημιχρόνου που συνέθεσαν το επιθετικό κρεσέντο του Παναιτωλικού.
Σε κόρνερ του Σάμπο στο 19ο από δεξιά, ο Κουτσουρές θα πιάσει την γυριστή κεφαλιά στέλνοντας την μπάλα όμως στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 77ο ο Τοθ από αριστερά θα σουτάρει διαγώνια στην κλειστή γωνία του Λιούρδη σημειώνοντας το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς των πατρινών φιλάθλων.
Στο 85ο ο Κατράνας θα τηρήσει την υπόσχεση που μας έδωσε στην προπόνηση της Παρασκευής και μέσα σε σύγχυση που θα επικρατήσει στα αντίπαλα καρέ θα αποφύγει τον αντίπαλό του και με ένα ασύλληπτο κεραυνό θα καρφώσει τη μπάλα στα δίχτυα της Παναχαϊκής γράφοντας το 1-1.
Διαιτήτευσε ο Αρετόπουλος από το σύνδεσμο Τρικάλων.
Παναχαϊκή: Μπακιρτζίδης, Λισγάρας, Φάρκας, Τεγούσης (70΄ λ.τ Σάμαρης), Λίτσος, Παπουτσής, Συμεωνίδης, Χατζής (39΄ Κοταρέλας), Γαβριλόπουλος, Γκούρμα (65΄ Τοθ), Ντιόγκο
Παναιτωλικός: Λιούρδης, Γκόλιας, Μπαντάς, Κουτσουρές, Μπουσινάκης, Σίμος, Σάμπο, Αβραμίδης, Ζορμπάς( 75΄Ντε Φραντζέσκο), Ζουρούδης (56΄Μπελεβώνης), Σκαρμούτσος(69΄ Κατράνας)

Δεν υπάρχουν σχόλια: