Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2009

ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΙΟΝΙΑΣ ΟΔΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΟΘΕΙ ΑΚΟΜΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΘΕΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ

ΟΡΓΗ ΣΕ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΝΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΓΗΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ .
Μέσα σε χρόνο ρεκόρ ο Γιάννης Μαγκριώτης επισκέπτεται για μια ακόμη φορά το Νομό Αιτωλοακαρνανίας, αυτή τη φορά με την ιδιότητα του Πολιτικού Εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ του Τομέα Δημοσίων Έργων. Οι αγρότες και οι ιδιοκτήτες γης, της περιοχής Αγγελοκάστρου - Σταμνάς, οι οποίοι δεν έχουν αποζημιωθεί ακόμη, παρόλο που καταπατήθηκε η γη τους από τα έργα της Ιονίας Οδού, αναμένεται να θέσουν το θέμα στον κ. Μαγκριώτη και να ζητήσουν την παρέμβαση του ΠΑΣΟΚ στη Βουλή των Ελλήνων ώστε να πάρουν επιτέλους τα χρήματά τους. Χρήματα που η Πολιτεία ηθελημένα τους στερεί και δεν τους τα αποδίδει παρά του ότι έχουν δικαιωθεί με τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις εδώ και χρόνια. Αυτά τα χρήματα σε καμιά περίπτωση δεν μπορούν να καλύψουν το μέγεθος της ζημιάς την οποία έχουν υποστεί, αφού πολλοί επλήγησαν ολοκληρωτικά από τα έργα χάνοντας μαζί με την αποζημιούμενη κτηματική τους περιουσία και το υπόλοιπο των ιδιοκτησιών, το οποίο κατέστη άχρηστο από τις παρεμβάσεις της εργολαβίας και δεν είναι δυνατό πλέον να καλλιεργηθεί. Έτσι τα πανωτόκια και τα χρέη έγιναν θηλιά στο λαιμό τους.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΨΗ
Στα πλαίσια των πρωτοβουλιών της, μετά από τις επιτυχημένες εξορμήσεις για θέματα υγείας, παιδείας, αγροτικά, ανάπτυξης και οικονομίας, η Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας πραγματοποιεί την Παρασκευή 6 Μαρτίου 2009 μαζί με κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ με επικεφαλή τον Γιάννη Μαγκριώτη Πολιτικό Εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ του Τομέα Δημοσίων Έργων και τον Γραμματέα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αιτ/νίας Τορουνίδη Σπύρο, επισκέψεις στις παρακάτω περιοχές του Νομού όπου θα έχει επαφές με την τοπική Αυτοδιοίκηση καθώς και με φορείς του Νομού.
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ
10.00 Π.Μ. Επίσκεψη στο λιμάνι Πλατυγιαλίου στον Αστακό
11.30 Π.Μ. Επίσκεψη στο εργοτάξιο της Ιονίας Οδού στη Γουριώτισσα του Δήμου Στράτου.
12.30 Π.Μ. Επίσκεψη στον Δήμο Αγρινίου
13.30 Μ.Μ. Επίσκεψη στον Δήμο Θέρμο (παρατριχώνια οδός – σύνδεση με Ναύπακτο)
17.30 Μ.Μ. Συνεδρίαση στο ξενοδοχείο Imperial με τα μέλη της Ν.Ε., τα μέλη της Π.Ε., με στελέχη του ΠΑΣΟΚ, με τον Νομάρχη, με Δημάρχους και με φορείς του Νομού.
19.30 Μ.Μ. Συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο Imperial

1 σχόλιο:

ΕΛΛΗΝ VS ΧΑΟΣ είπε...

ΕΒΡΑΙΩΜΑΣΩΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΞΕΓΥΜΝΩΣΑΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΑΣ !!!
www.ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_20.html


ΣΥΣΧΕΤΙΣΜΟΣ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΑΞΟΝΟΣ Β.Α.Σ.Τ. (ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ-ΑΛΒΑΝΙΑΣ-ΣΚΟΠΙΩΝ-ΤΟΥΡΚΙΑΣ)
http://ellhnkaichaos.blogspot.com/2009/02/blog-post_9300.html