Κυριακή 1 Φεβρουαρίου 2009

ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΣΤΑΘΜΟ"ΔΥΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ 96 ,1 FM "
ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0
Ο Παναιτωλικός για μια ακόμη φορά, δεν κατάφερε να κερδίσει εκτός έδρας σε ένα κρίσιμο και κομβικό σημείο του πρωταθλήματος. Θα ακούσουμε σίγουρα αύριο ωραία λόγια, για ανεπανάληπτες ευκαιρίες και φοβερή απόδοση. Σημασία έχει ότι οι τρεις βαθμοί δεν προστέθηκαν στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας κι έμειναν στο γήπεδο της Αναγέννησης.
Ο κ. Κεχαγιάς θα πρέπει να καταλάβει ότι έχει το καλύτερο ίσως ρόστερ της Γ΄ Εθνικής. Δυστυχώς όμως δεν μπορούμε να του φέρουμε τον Κακά και τον Ροναλντίνιο, για να καταφέρει να αξιοποιήσει η ομάδα τις ευκαιρίες που δημιουργεί. Κάποια στιγμή ο εν λόγω κώουτς θα πρέπει να καταλάβει ότι άλλο Ξάνθη που αγωνίζεται για να κρατηθεί στην Κατηγορία και παίζει ποδόσφαιρο σκοπιμότητας κι άλλο Παναιτωλικός που είναι καταδικασμένος να κάνει πρωταθλητισμό. Ας παίξει τέλος πάντων επιθετικά και μια φορά εκτός έδρας κι ας χάσει ακόμη και με μεγάλο σκορ. Τι μιζέρια είναι αυτή δεν μπορούμε να καταλάβουμε.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ: http://panetolikosgfc.blogspot.com/
ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ: (Νίκος Μαβίδης): Σαμουηλίδης Χ., Σαμουηλίδης Ν., Καρυπίδης, Σαμαράς, Αμαραντίδης, Λεωνίδας, Σιδηρόπουλος, Λαμπερνάκης, Παυλίδης (89’ Τσεμπερίδης), Τραγιάννης (62’ Σαλμάς), Γαϊδαρτζής (71’ Τριανταφυλλάκος).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: (Νίκος Κεχαγιάς): Μπαμπανιώτης, Κομεσίδης, Θεοδοσιάδης, Χαραλαμπάκης, Γκόλιας, Μουμίν, Μπελεβώνης (60’ Ζορμπάς), Παπαποστόλου (69’ Καραμαλίκης), Δέντσας, Ντελγκάδο, Ζουρούδης (81’ Χρυσάφης).

Δεν υπάρχουν σχόλια: