Τετάρτη, 4 Φεβρουαρίου 2009

ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80: Με το βλέμμα στο μέλλον

O ΠΑΣ ΙΩΝΙΚΟΣ 80 Αγίου Κωνσταντίνου, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να πληροφορήσει τους φίλους του στίβου και του αθλητισμού, ότι έχει αρχίσει να οργανώνει Τμήματα Άθλησης παιδιών Δημοτικού και Α΄ Γυμνασίου.
Ο ΠΑΣ Ιωνικός, είναι ο σύλλογος που οι αθλητές του γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες στο στίβο και έγιναν οι καλύτεροι πρεσβευτές της πόλης μας, τις τελευταίες δεκαετίες. Στο νέο αυτό ξεκίνημα, πιστεύοντας ακράδαντα ότι ο αθλητισμός είναι στοιχείο πολιτισμού χωρίς να είναι αυτοσκοπός ο πρωταθλητισμός, αλλά η βιωματική προσέγγιση, πιστεύοντας ότι οι νέοι πρέπει να αποκτήσουν μια ευχάριστη απασχόληση που θα τους ακολουθήσει σε όλη τους τη ζωή, καλούμε τους γονείς να φέρουν τα παιδιά τους στα στάδια και στους χώρους άθλησης.
Στη νέα αυτή μεγάλη προσπάθεια με τις μικρές ηλικίες, που ξεκινάμε στον ΠΑΣ Ιωνικό ’80, πιστεύοντας παράλληλα και στηρίζοντας έμπρακτα, με υψηλό αίσθημα κοινωνικής ευθύνης αξίες, που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη, πιο ενδιαφέρουσα πιο δημιουργική, αξίες όπως είναι ο Πολιτισμός, η Παιδεία, η Υγεία, ο Αθλητισμός, δημιουργούμε τις προϋποθέσεις και θέτουμε τις βάσεις, ώστε οι αθλητές μας μαχητές της ζωής και της ευγενικής άμιλλας να διεκδικούν συνειδητά το μερίδιο της ευτυχίας και να έχουν ένα μέλλον πιο ανθρώπινο, πιο ελπιδοφόρο, και πιο ευτυχισμένο.
Ήδη η προσπάθεια του Ιωνικού αποδίδει καρπούς στις μικρές ηλικίες. Οι αθλητές του άρχισαν να δρέπουν τις πρώτες επιτυχίες. Ανάμεσα σ’ αυτούς οι Τσαμπάς Γεώργιος, Καλαμάρης Κωνσταντίνος, Τσαρούχης Σωτήριος, Αξιώτη Ελένη, Γιάκου Χριστίνα, Νικολάου Κωνσταντίνος και πολλά άλλα παιδιά, που αυτή τη στιγμή ετοιμάζονται να πλαισιώσουν τις αγωνιστικές κατηγορίες του συλλόγου.
Όσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν τα παιδιά τους στα παραπάνω προγράμματα, μπορούν να μας επισκέπτονται στα γραφεία του συλλόγου, στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου (παλαιό Δημαρχείο) ή να έρχονται σε απευθείας επικοινωνία στο Στάδιο Αγρινίου «Μιχάλης Κούσης», με τους προπονητές του συλλόγου Αποστόλη Νταλαπέρα και Αντώνη Καλπουζάνη, τις απογευματινές ώρες. Οι καθηγητές Φυσικής Αγωγής-Προπονητές, που συνεργάζονται με το σύλλογό μας επιτελούν, ένα δύσκολο έργο-λειτούργημα, για την προαγωγή της σωματικής, ψυχικής υγείας και ευεξίας, των νεαρών αθλητών, αλλά και αυτών που κάνουν ήδη πρωταθλητισμό.

Από το Δ.Σ.
ΦΩΤΟ: Ο προπονητής του Συλλόγου Αποστόλης Νταλαπέρας με τον νεαρό αθλητή Γιώργο Τσαμπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: