Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 4-0


Παίζοντας ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο ο Παναιτωλικός νίκησε με 4-0, την Αναγέννηση Γιαννιτσών, περνώντας μάλιστα -έστω και προσωρινά- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Ο Παναιτωλικός έδειξε νωρίς – νωρίς τις διαθέσεις του, αφού με το καλημέρα πίεσε τον αντίπαλό του σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου. Ο Νίκος Κεχαγιάς παρέταξε τερματοφύλακα τον Μπαμπανιώτη και τους Κομεσίδη, Γκόλια, Χαραλαμπάκη και Θεοδοσιάδη στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Δέντσας, Μπελεβώνης, Χρυσάφης, Μουμίν με τον πρώτο να προωθείται στα στημένα ενώ το μεταίχμιο της επίθεσης αποτελούσαν οι Μανίκας και Ζουρούδης. Η κίνηση του Μανίκα αλλά και οι βοήθειες από τη μεσαία γραμμή είχαν σαν αποτέλεσμα να απεμπλακεί από το στενό πρέσιγκ ο Ζουρούδης και η άμυνα της Αναγέννησης να περάσει δραματικές στιγμές.

Στον αντίποδα ο Δημήτρης Τομπάζης παρουσίασε ένα αμυντικογενές σύστημα με τον Σακελλαρίδη τερματοφύλακα και τους Κρουσταλέλη, Γκλάμοσακ, Χαμπίδη και Ιορδανίδη στην άμυνα. Στην μεσαία γραμμή είχε πέντε ποδοσφαιριστές τους Σιαντρόπουλο, Ζαρογιάννη, Ταντόφσκι, Δουλκερίδη και τον Μπρέγκου με την εντολή να βγαίνει σε βοήθεια του μοναδικού προωθημένου της Αναγέννησης του Νήρα.
Στο 15ο μετά τη σέντρα του Μπελεβώνη ο Μανίκας θα στείλει τη μπάλα στα δίχτυα για να ακυρωθεί όμως το γκολ σαν οφ - σάιντ.
Έξι λεπτά αργότερα ο Μπελεβώνης θα εκτελέσει φάουλ και ο Ζουρούδης με κοντινό σουτ θα σημειώσει το 1-0, μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 34ο στη μοναδική ίσως ευκαιρία των φιλουξενουμένων ο Μπρέγκου θα αστοχήσει προ του Μπαμπανιώτη χάνοντας μια μοναδική ευκαιρία για την ισοφάριση.
Στο 61ο ο Χαραλαμπάκης, θα γράψει το 2-0 μετά τον έξοχο συνδυασμό Μπελεβώνη και Μουμίν.
Ο Ζουρούδης θα ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0, στο 72ο λεπτό μετά από αλλεπάλληλες κόντρες και σουτ στην καρδιά της άμυνα της Αναγέννησης.
Στο 81ο λεπτό μετά τη σέντρα του Γκόλια ο Χρυσάφης θα διαμορφώσει το 4-0 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Άριστος ο διαιτητής κ. Γαβρίλης που είχε βοηθούς τους Δεληβοριά και Γουρνάκη. Κίτρτινες κάρτες δέχτηκαν οι Γκόλιας, Μουμίν, Μπρέγκου και Χαμπίδης.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Ν. Κεχαγιάς): Μπαμπανιώτης, Γκόλιας, Μουμίν, Χαραλαμπάκης, Κομεσίδης, Θεοδοσιάδης, Μπελεβώνης, Χρυσάφης, Δέντσας (76’ Κουτσουρές), Ζουρούδης (82’ Πάβελα), Μανίκας (56’ Παπαποστόλου).ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Δ. Τομπάζης): Σακελλαρίδης, Μπρέγκου (68’ Τακαβάκης), Ιορδανίδης, Δουλκερίδης, Σιαντρόπουλος, Χαμπίδης, Ζαρογιάννης (75’ Κουκουλέκης), Νήρας, Ταντόφσκι, Κρουσταλέλης (54’ Ντίλτον), Γκλάμοσακ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: