Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 2-1

Πιο εύκολα απ’ ότι δείχνει το τελικό σκορ ο Παναιτωλικός νίκησε τον Πυρσό Γρεβενών με 2-1. Η ομάδα του Νίκου Κεχαγιά με το ίδιο αγωνιστικό σχήμα της προηγούμενης εβδομάδας, αυτό που αγωνίστηκε στη Νέα Ευκαρπία κατά του Μακεδονικού πήρε από την αρχή τα ηνία του αγώνα και πίεσε τον αντίπαλό της σε όλο το γήπεδο. Στην αντίπερα όχθη ο Λεωνίδας Υφαντίδης παρέταξε την ομάδα του με αμυντική διάταξη κυνηγώντας το γκολ στις αντεπιθέσεις.
Ο Παναιτωλικός είχε την πρώτη καλή ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ με αναπάντεχο τρόπο στο 4ο λεπτό, όταν ο Γκόλιας σέντραρε από αριστερά, η μπάλα έφυγε φαλτσαριστά από τα πόδια του για να καταλήξει στην αριστερή συμβολή των δοκών του Ψωμιάδη.
Ο Πυρσός απάντησε στο 8ο με μια φοβερή ευκαιρία του Χουμουζίδη, που πλάσαρε από το ύψος του πέναλτι για να μπλοκάρει ο Μπαμπανιώτης.
Δύο λεπτά αργότερα ο Κομεσίδης σέντραρε από δεξιά, ο Ζουρούδης έπιασε την δυνατή κεφαλιά για να στείλει τη μπάλα πρώτα πάνω στον αντίπαλο τερματοφύλακα και μετά στα δίχτυα σημειώνοντας το 1-0.
Στο 12ο λεπτό ακυρώθηκε γκολ του Ζουρούδη ως οφ’ σάιντ.
Στο 14ο του αγώνα ο Σανχούρχο σέντραρε στην καρδιά της άμυνας του Παναιτωλικού και ο Βελώνης με ωραίο γυριστό σουτ ισοφάρισε σε 1-1.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με 15΄καθυστέρηση εξ αιτίας των επανειλημμένων εντολών του κ. Μανούρα για να κατέβουν τα πανώ που είχαν συνθήματα κατά της αστυνομίας.
Στο 49ο λεπτό ο Χρυσάφης εκτέλεσε φάουλ και ο Τάσος Δέντσας πηδώντας πιο ψηλά απ’ όλους με καρφωτή κεφαλιά πραγματοποίησε το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.
Στο 57ο αποβλήθηκε ο Χουμουζίδης γιατί αγωνίστηκε επικίνδυνα κατ’ αντιπάλου.
Με πολλά λάθη η διαιτησία του κ. Μανούρα. Απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Χουμουζίδη για επικίνδυνο παίξιμο ενώ προειδοποίησε με κίτρινες κάρτες τους Παπαβασιλείου, Γκόλια, Μπελεβώνη και Χρυσάφη.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Μπαμπανιώτης, Θεοδοσιάδης, Γκόλιας, Χαραλαμπάκης, Κομεσίδης, Μουμίν (68΄Κουτσουρές), Χρυσάφης (89’ Αποστολίδης), Μπελεβώνης, Δέντσας, Ντελγκάδο (83’ Παπαποστόλου), Ζουρούδης.
ΠΥΡΣΟΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ (Λεωνίδας Υφαντίδης): Ψωμιάδης, Αλεξανδρής, Τζιώκας, Νάκας (60΄Σιδηρόπουλος), Μπουτογιάννης, Σαμαράς (45+ Παπαβασιλείου), Χουμουτζίδης, Γιέλοβατς, Σανχούρχο (81΄Γεωργίου), Βελώνης, Καζαντζίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: