Κυριακή 7 Δεκεμβρίου 2008

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Ισόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν το απόγευμα στην Πολίχνη, Μακεδονικός και Παναιτωλικός στο πολύ μεγάλο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να σκοράρουν, παίρνοντας από ένα βαθμό, παρουσία 400 και πλέον φιλάθλων, μεταξύ των οποίων και 300 φίλοι της ομάδας του Αγρινίου.
Ισορροπημένο το πρώτο ημίχρονο
Στο πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες αλληλοεξουδετερώθηκαν. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας.
Μόλις στο 1’, ο Ντελγκάδο από αριστερά μπήκε στη μεγάλη περιοχή των γηπεδούχων, έκανε το γύρισμα επικίνδυνα, αλλά έδιωξαν οι αμυντικοί της μακεδονικής ομάδας.
Στο 5’ σέντρα του Σαμπιασβίλι από αριστερά, κεφαλιά του Κατσαρού, η μπάλα πέρασε άουτ.
Στο 16’ κάθετη πάσα του Δημητριάδη για τον Κατσαρό, ο οποίος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή, πλάσαρε, αλλά απέκρουσε σωτήρια ο εξερχόμενος Μπαμπανιώτης.
Στο 27’ μακρινό σουτ του Παπαποστόλου έδιωξε σε κόρνερ ο Κουτσούκοφ.
«Πράσινη» υπεροχή, «κυανοκίτρινο» δοκάρι
Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη να επιβάλλει το ρυθμό της και να παίρνει τα ηνία του αγώνα.
Στο 55’ σουτ του Παντελιάδη λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, μπλόκαρε ο τερματοφύλακας του Παναιτωλικού.
Στο 63’ κόρνερ του Παντελιάδη, διαγώνια κεφαλιά του Καλογιαννίδη στο δεύτερο δοκάρι, η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ. Κι ενώ ο Μακεδονικός πίεσε ολοένα και περισσότερο, λίγο έλειψε να δεχτεί γκολ.
Στο 68’ εκτέλεση φάουλ του Γκόλια από αριστερά, ο Ζουρούδης πήδηξε πιο ψηλά απ’ όλους στο πρώτο δοκάρι, έκανε την κεφαλιά, με την μπάλα να χτυπά στο πάνω μέρος του οριζόντιου δοκαριού και να φεύγει άουτ.
Στο τελευταίο 20λεπτο ο Μακεδονικός πίεσε τον Παναιτωλικό στο μισό γήπεδο, πολιόρκησε κατά διαστήματα την αντίπαλη περιοχή, αλλά δεν είχε την τελική πάσα για να δημιουργήσει ευκαιρίες.
Στο 82’ από σέντρα του Παντελιάδη, ο Δημητριάδης έπεσε στο έδαφος από μαρκάρισμα αντιπάλου, ενώ η μπάλα πέρασε απ’ όλους και απομακρύνθηκε από τους αμυνόμενους, με το διαιτητή να δείχνει κίτρινη κάρτα στον επιθετικό του Μακεδονικού για διαμαρτυρία. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δύο από τις τρεις αλλαγές του Δημήτρη Καλαϊτζίδη ήταν αναγκαστικές, λόγω τραυματισμών των Σαμπιασβίλι και Μπουλγκούρα.
Καλή η διαιτησία του κ. Φραγκάκη (Καβάλας). Κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι Κουλακιώτης, Ταρασιάδης, Δημητριάδης, Κομεσίδης και Ντελγκάδο.
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ: ΚΟΥΤΣΟΥΚΟΦ, ΜΠΟΥΛΓΚΟΥΡΑΣ, ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΙΔΗΣ, ΚΑΤΣΑΡΟΣ (62΄ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ), ΚΛΟΚΙΔΗΣ, ΠΑΝΤΕΛΙΑΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ, ΣΑΜΠΙΑΣΒΙΛΙ (72΄ΚΑΡΑΚΑΛΙΔΗΣ), ΚΟΥΛΑΚΙΩΤΗΣ, ΣΑΡΗΓΙΑΝΝΙΔΗΣ
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ, ΓΚΟΛΙΑΣ, ΜΟΥΜΙΝ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (53΄ΧΡΥΣΑΦΗΣ), ΜΠΕΛΕΒΩΝΗΣ (61΄ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΔΕΝΤΣΑΣ, ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ, ΝΤΕΛΓΚΑΔΟ (85΄ΚΟΥΤΣΟΥΡΕΣ)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
Δημήτρης Καλαιτζίδης (Μακεδονικός): «……..Ήταν ένα παιχνίδι ανάμεσα σε δυο ομάδες, που μπορούν να αποδώσουν πιο ποιοτικό ποδόσφαιρο. Στο πρώτο ημίχρονο ο Παναιτωλικός έφτασε στην περιοχή μας από δικά μας αβίαστα λάθη, χωρίς όμως να μας απειλήσει άμεσα. Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μακεδονικός προσπάθησε να δημιουργήσει, ενώ ο αντίπαλος είχε ως πρώτο μέλημα να διασφαλίσει το μηδέν πίσω. Όσο περνούσε η ώρα, αυτό γινόταν ολοένα και περισσότερο ευδιάκριτο. Εμείς ήμασταν σαφώς επηρεασμένοι από το αποτέλεσμα του προηγούμενου αγώνα. Φάνηκε η επιθυμία των παικτών μας για τη νίκη, αλλά μας έλειψαν οι καλές συνεργασίες. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, η ομάδα έχει δυναμική. Οφείλουμε να ξαναβρούμε το καλό εαυτό μας σε συγκεκριμένα στοιχεία του παιχνιδιού μας………..».
Νίκος Κεχαγιάς (Παναιτωλικός): «…….Ήταν ένα παιχνίδι με λίγες φάσεις. Εμείς προσέχαμε περισσότερο την άμυνά μας. Είμαι αισιόδοξος για τη συνέχεια, η ομάδα βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Έχουμε τώρα δύο συνεχόμενα εντός έδρας παιχνίδια και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ισάριθμες νίκες για να ανέβουμε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία………».

Δεν υπάρχουν σχόλια: