Δευτέρα 21 Ιουλίου 2008

ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΓΡΕΒΕΝΩΝ: ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΣΤΗ ΒΡΥΣΗ ΤΟΥ ΗΠΕΙΡΩΤΗ

Πριν από μερικά χρόνια ο Σύλλογος Ηπειρωτών του Νομού Γρεβενών κατασκεύασε με προσωπικές δαπάνες των μελών του μια περίτεχνη βρύση στο δρόμο Γρεβενά - Μέτσοβο. Από κει και πέρα σ' αυτό το πανέμορφο κτίσμα και μέσα σε ένα ιδανικό περιβάλλον οι περαστικοί ξεδιψούσαν και έκαναν ένα ευχάριστο διάλειμμα από την επίπονη διαδρομή τους.
Για μας βέβαια κάθε φορά η βρωμιά, η δυσωδία που αναδύεται σ' αυτό το σημείο μόνιμα, ο κίνδυνος λοιμώξεων καθώς εκεί σταματούν παιδιά, ήταν μια πρόκληση για να κάνουμε μια εκτενή αναφορά, αλλά όμως δίναμε τόπο στην οργή.
Όμως η πολυδάπανη διαφήμιση της Νομαρχίας Γρεβενών στο σύνολο των Μ.Μ.Ε. της χώρας μας προκάλεσε βάναυσα, καθώς δεν είναι ανάλογη με την μέριμνα και την καθαριότητα όλων εκείνων των πραγματικά μνημείων της φύσης που βρίσκονται κατά μήκος αυτής της επαρχιακής οδού.
Από τη μια εκατοντάδες ίσως χιλιάδες ευρώ της Νομαρχίας Γρεβενών για τη διαφήμιση του όμορφου αυτού και ξεχωριστού Νομού.
Από την άλλη δεν περισσεύουν ούτε πενήντα ευρώ, άντε εκατό ή ένας υπάλληλος καθαριότητας για να ευπρεπιστεί ο χώρος, που καθημερινά σας δυσφημεί σαν περιοχή κύριε Νομάρχη;
Κύριε Νομάρχη λόγω της προηγούμενης επαγγελματικής σας ιδιότητας όπως αυτή αναγράφεται στο βιογραφικό σας θα περιμέναμε περισσότερη ευαισθησία σε θέματα ανάδειξης και προστασίας του περιβάλλοντος.
Ας ελπίσουμε ότι κάποιος θα ευαισθητοποιηθεί και θα μας απαλλάξει από αυτό το όνειδος!!!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο ΝΟΜΑΡΧΗΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΜΥΝΗΣΕ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ''ΠΡΩΙΝΗ'' ΠΟΥ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ!!!
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ...

Ανώνυμος είπε...

Ε ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΑ ΑΥΤΙΑ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ. ΘΑ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ