Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

ΑΓΡΙΝΙΟ: ΑΠΟΚΟΛΛΗΣΗ ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΘΡΗΝΗΣΟΥΜΕ ΘΥΜΑΤΑ!!!

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ: © sgs
Στάθηκαν πολύ τυχεροί απόψε, οι μπόμπιρες που έπαιζαν στην πλατεία του γηπέδου του Παναιτωλικού, καθώς η κεφαλή ενός φανοστάτη αποκολλήθηκε και έπεσε κυριολεκτικά δίπλα τους. Κατά τη γνώμη μας ο εν λόγω τύπος φανοστάτη πάσχει από πλευράς ασφαλείας διότι έχει ως κεφαλή του έναν ανεστραμμένο βαρύ κώνο!!!, πλημμελώς στερεωμένο με μικρές βίδες σε ψηλό σιδερένιο στύλο. Έτσι λοιπόν, λίγο να κουνήσουν το στύλο τα παιδιά ή να προκληθεί κάποια δόνηση από σεισμό ή άνεμο έγινε το κακό. Τι νομίζουμε ότι πρέπει να γίνει άμεσα: Η αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου που δυστυχώς τρέχει κάθε φορά να καλύψει τις εγκληματικές παραλείψεις των εργολάβων και των γραφείων μελετών, θα πρέπει να ελέγξει και ει δυνατόν αποκαταστήσει τη στατικότητα των λοιπών φανοστατών αφού πρώτα ενημερώσει τους περιοίκους για την επικινδυνότητά τους. Και εσείς πρώτος κ. Δήμαρχε ως Μηχανικός περάστε μια βολτούλα από το γήπεδο με το τζιπ της Δημαρχίας για να δείτε ότι και ο μεθεπόμενος της σειράς των φανοστατών «ετοιμάζεται δια τα περαιτέρω».
Σκεφτείτε να έπεφτε την ώρα της προχθεσινής συναυλίας ή στο τέλος κανενός παιχνιδιού με χιλιάδες φιλάθλους τι είχε να γίνει.
Η φωτογραφία είναι αποκαλυπτική με τα παιδιά να παρακολουθούν με δέος τον «ιπτάμενο δίσκο» που παραλίγο να προσγειωθεί στα κεφάλια τους.
Βασίλης Ι. Κόκκοτος

Δεν υπάρχουν σχόλια: