Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΝΤΕΛΓΑΔΟ

Μετά από προσωπική παρέμβαση του Νίκου Κεχαγιά ο Τσικίνιο Ντελγάδο, συμφώνησε με τον Παναιτωλικό για ένα χρόνο με τη μορφή δανεισμού από την Ξάνθη. Μαζί με τον Ντελγάδο ο προπονητής του Παναιτωλικού εξασφάλισε με υποσχετική και δύο νεαρούς κάτω των 21 ετών τους Γιάννη Αποστολίδη και Δημήτρη Κομεσίδη οι οποίοι ανήκουν στο ρόστερ της Ξάνθης, ενώ πέρσι είχαν ρεκόρ συμμετοχών με την Ένωση Θράκης.
Η περίπτωση του Θεοδόση Θεοδοσιάδη δεν είχε αίσιο τέλος, καθώς ο ποδοσφαιριστής ήταν άκαμπτος στις οικονομικές του απαιτήσεις παρά το ότι είναι και 34 ετών.
Εν τω μεταξύ ο Κλεόπας Γιάννου διέψευσε κατηγορηματικά ότι του έγινε πρόταση από τον Παναιτωλικό. Μάλιστα μιλώντας στον εκδότη της εφημερίδας μας Βασίλη Κόκκοτο, εξέφρασε και τη δυσφορία του καθώς δεν μπορεί να διαπραγματευτεί την μεταγραφή του σε ομάδα της Super League, όταν κάποιοι κύκλοι τον φέρνουν ότι έχει συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό.
Όσον αφορά τον Χρήστο Κουτσοσπύρο που φέρεται ότι μετακομίζει από τα Γιάννινα στο Αγρίνιο, η διοίκηση της ΠΑΕ Παναιτωλικός θα πρέπει να πληρώσει αδρά τον παίχτη για να ενταχθεί στο ρόστερ του Παναιτωλικού. Στον παίχτη δεν έχει γίνει καμιά πρόταση ακόμη από την αγρινιώτικη ομάδα, η οποία απλά μίλησε μόνο με την ΠΑΕ Γιάννενα.
Για τον Λουτσιάνο υπάρχει έντονη φημολογία ότι δεν είναι κάτοχος κοινοτικού διαβατηρίου. Αν λοιπόν τα πράγματα έχουν έτσι, η περίπτωση της μεταγραφής αυτής θα ναυαγήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: