Τετάρτη 2 Ιουλίου 2008

Ο ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ; Μαραθώνιες διαπραγματεύσεις για την ένταξή του στον αγρινιώτικο σύλλογο…..

Μετά από τέσσερα χρόνια παρουσίας στο Λεβαδειακό ο Θεοδόσης Θεοδοσιάδης φαίνεται ότι χτύπησε με αξιώσεις την πόρτα του Παναιτωλικού. Ο 34χρονος αμυντικός είχε συνάντηση με τον πρόεδρο, Φώτη Κωστούλα, παρόντος του μάνατζέρ του και του προπονητή της ομάδας Νίκου Κεχαγιά. Ακολούθησαν μαραθώνιες διαπραγματεύσεις οι οποίες τουλάχιστον μέχρι τις 12 το βράδυ της Τρίτης δεν είχαν τελεσφορήσει καθώς προσέκρουαν στις αυξημένες οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.
Όλα τα ενδεχόμενα προκειμένου να ενταχθεί ο Θεοδοσιάδης στον Παναιτωλικό παραμένουν ανοικτά. Σημειώνουμε ότι ο ποδοσφαιριστής έφτασε στο Αγρίνιο το απόγευμα της Τρίτης προερχόμενος από τα Τρίκαλα όπου είναι η ιδιαίτερη πατρίδα της γυναίκας του, ακολουθώντας την κουραστική διαδρομή μέσω Πύλης – Μεσοχώρας – Άρτας, κάτι που τον ταλαιπώρησε αρκετά.
Εν τω μεταξύ ο Παναιτωλικός μετά την απόκτηση των Χαραλαμπάκη και Μανίκα περιμένει τελικές απαντήσεις από τους Τσικίνιο Ντελγάδο (Ξάνθη) και Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (Ατρόμητος). Βέβαια τα τιτορμάκια να αναμένουν άλλες δέκα περίπου μεταγραφές.

Δεν υπάρχουν σχόλια: