Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ Ο π. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ

Ο μαχητής πρώην βουλευτής της Ν.Δ., Αποστόλης Κωστόπουλος για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους αναγκάζεται να παραμένει στην Αθήνα τον τελευταίο καιρό. Όμως έστω και από απόσταση βρίσκεται ενεργά στο πλευρό του Αντώνη Σαμαρά στην εκστρατεία για την προεδρεία. Τα στελέχη του γραφείου του και οι συνεργάτες του, οργώνουν κυριολεκτικά την Αιτωλοακαρνανία για να καταφέρουν να φέρουν όσο το δυνατό περισσότερους ψήφους και στηρίζουν με πάθος την υποψηφιότητα Σαμαρά για την προεδρεία της Νέας Δημοκρατίας. Μάλιστα δεν παρέλειψαν να συμμετάσχουν με τον δυναμικότερο τρόπο στην καλύτερη προετοιμασία της επιτυχημένης καθόδου του Αντώνη Σαμαρά στην Αιτωλοακαρνανία.
Κατά τα άλλα, στο δρόμο προς τις κάλπες βρίσκονται οι ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας, που την προσεχή Κυριακή καλούνται να εκλέξουν το νέο τους αρχηγό. Κορυφώνονται και οι εκδηλώσεις των υποψηφίων προέδρων, οι οποίοι μέχρι την τελευταία ημέρα αναζητούν τη στήριξη των κορυφαίων στελεχών και των μελών της Νέας Δημοκρατίας.Πάντως, με ανταλλαγή αιχμών για το ποιος έχει την ευθύνη της προκήρυξης πρόωρων εκλογών, που οδήγησαν τη ΝΔ στη βαριά εκλογική ήττα, συνεχίζεται η σύγκρουση των στρατοπέδων των δυο μονομάχων.
Η πλευρά της Ντόρας Μπακογιάννη υποστήριξε και χθες με έμφαση ότι η πρώην υπουργός Εξωτερικών "δεν εισηγήθηκε ποτέ" στον Κώστα Καραμανλή να προσφύγει σε πρόωρες εκλογές. "Όμως, για το καλό της παράταξης, δεν βγήκε δημόσια να αμφισβητήσει αυτήν την απόφαση του πρώην πρωθυπουργού", είπε ο εκπρόσωπος της κ. Μπακογιάννη, Γιάννης Οικονόμου. Όμως, το στρατόπεδο Σαμαρά αντεπιτέθηκε δια του βουλευτή Πάνου Παναγιωτόπουλου, ο οποίος έθεσε το ερώτημα-αιχμή για την κ. Μπακογιάννη- "ποιοι επηρέασαν τον κ. Καραμανλή στην απόφαση να πάει σε πρόωρες εκλογές, ποιοι τον οδήγησαν στο απονενοημένο διάβημα και στη βαριά εκλογική ήττα"; Οι υποψήφιοι προετοιμάζονται για τις κεντρικές τους ομιλίες αύριο Παρασκευή. Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει στην πλατεία Κοτζιά, ενώ ο Αντώνης Σαμαράς στο Ζάππειο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: