Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2009

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΛΑΜΙΑ (ΔΕΝ ΔΙΕΞΗΧΘΗ)

Εκατό περίπου φίλαθλοι συγκεντρώθηκαν στο γήπεδο του Παναιτωλικού έχοντας την τελευταία ελπίδα, μήπως και η ιστορική ομάδα της Λαμίας προσέλθει στο γήπεδο να αγωνιστεί. Μαζί τους και παλαίμαχοι οι οποίοι είχαν αγωνιστεί στο παρελθόν και στις δύο ιστορικές ομάδες του Παναιτωλικού και της Λαμίας. Όμως η φιλοξενούμενη ομάδα της Λαμίας δεν προσήλθε. Στον αγωνιστικό χώρο μέσα σε ένα βουβό και βαρύ κλίμα, μπροστά στον διαιτητή κ. Αγγελακόπουλο, στους βοηθούς του Ροντόπουλο, Καραμπούλα και τον τέταρτο διαιτητή κ. Αναστασίου συνοδευόμενοι από τους παράγοντες και το τεχνικό team της ομάδας, παρατάχθηκαν οι παρακάτω ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού.
Μπαμπανιώτης, Γκόλιας Θεοδοσιάδης, Μουμίν, Κομεσίδης, Μπελεβώνης, Χρυσάφης, Δέντσας, Χαραλαμπάκης, Ντελγκάδο, Ζουρούδης .
Ο διαιτητής της συνάντησης κ. Αγγελακόπουλος σημείωσε στο φύλλο αγώνα τα εξής: Τα έξοδα διαιτησίας, παρατηρητή διαιτησίας και παρατηρητή αγώνα κατεβλήθησαν κανονικά. Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 3μ.μ. Η ομάδα του Παναιτωλικού προσήλθε κανονικά. Η ομάδα του Παναιτωλικού μας προσκόμισε κανονικά τα δελτία και την κατάσταση υγείας των ποδοσφαιριστών της. Αντίθετα η ομάδα της Λαμίας δεν προσήλθε και έτσι το παιχνίδι δεν διεξήχθη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: