Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2009

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 2-1

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
Το ρόλο του Καλικάντζαρου ανέλαβαν να παίξουν οι οπαδοί της Νίκης με τη σύμφωνη γνώμη της διοίκησης της τοπικής ομάδας απ’ ότι διαπιστώθηκε οι οποίοι υποδέχτηκαν την αποστολή του Παναιτωλικού με άγριες διαθέσεις. Έτσι 100 περίπου αφιονισμένοι οπαδοί έριξαν στην «υποδοχή» της αποστολής κροτίδες και μικροαντικείμενα ενώ εξύβρισαν τους παίχτες και τους συνοδούς της ομάδας κατά σκιώδη τρόπο. Η παρουσία της αστυνομίας ήταν διακριτική. Από όλα όσα έγιναν θα αναφέρουμε το εξής χαρακτηριστικό. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού και ενώ ο Ζουρούδης πήγε να πάρει την μπάλα για πλάγιο άουτ «φίλαθλος» της τοπικής ομάδας σε απόσταση αναπνοής τον έφτυσε και επιχείρησε να τον χτυπήσει με «κεφαλιά».

ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΔΥΟ ΑΤΟΜΩΝ

Την ίδια τύχη είχαν και οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού κατά την άφιξή τους στο γήπεδο της Νέας Ιωνίας. Πέτρες, αντικείμενα και καφέδες μέχρι και από γειτονικά μπαλκόνια έριξαν οι θερμοκέφαλοι και αφιλόξενοι Βολιώτες κατά των φιλάθλων μας. Αποτέλεσμα ο σοβαρός τραυματισμός στο πρόσωπο μιας νεαρής φιλάθλου του Παναιτωλικού και ενός ακόμη φιλάθλου από πέτρες. Μάλιστα η κοπέλα έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο, αλλά ήταν αδύνατη η μεταγωγή της λόγω του ότι θα περνούσε δίπλα από τους βολιώτες φιλάθλους. Έτσι της προσφέρθηκαν πρόχειρες ιατρικές φροντίδες με κρύο νερό!!! Καθ’ όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα οι Βολιώτες έβριζαν με ακατονόμαστες φράσεις τον Παναιτωλικό και το Αγρίνιο. Αν ο Παναιτωλικός κατάφερνε να κερδίσει, σίγουρα θα είχαμε περισσότερα θύματα και ειδικά από τη στιγμή που οι φωστήρες της Αστυνομικής διεύθυνσης Μαγνησίας τοποθέτησαν τους φιλάθλους του Παναιτωλικού δίπλα από τους φανατικούς της Νίκης Βόλου με μόνο διαχωριστικό ένα κιγκλίδωμα. Μάλιστα οι επιστήμονες του Βόλου προξένησαν ένα ρήγμα στο πλέγμα από το οποίο εισήλθαν με τη λήξη του παιχνιδιού στο γήπεδο και έκαναν μαζί με τους παίχτες της Νίκης το γύρο του Θριάμβου. Την ευθύνη για την διοργάνωση του παιχνιδιού εξ αρχής την είχαν "αναλάβει" οι οπαδοί της τοπικής ομάδας και μάλιστα οι αρχηγοί τους περιφερόταν στον αγωνιστικό χώρο ρίχνοντας και τα σχετικά δυναμιτάκια, υποκαθιστώντας τον παρατηρητή αγώνα, την αστυνομία και την διοίκηση της τοπικής ομάδας. Στη διάθεσή σας και φωτογραφίες αν χρειαστούν. Οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού απεχώρησαν μετά παρέλευση μιας περίπου ώρας φρουρούμενοι με συνοδεία μέχρι τον κόμβο Βελεστίνου.


ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΗΤΤΑ ΣΤΟ ΒΟΛΟ
Άσχημο ποδαρικό έκανε για την καινούργια αγωνιστική χρονιά ο Παναιτωλικός καθώς ηττήθηκε μέσα στην Νέα Ιωνία από τη Νίκη Βόλου με 1-2.
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν τον Παναιτωλικό με «υποδειγματικό πλασέ» του Θεοδοσιάδη (αυτογκόλ), ο οποίος εκτέλεσε τον σε λάθος θέση Μπαμπανιώτη μόλις στο 10ο λεπτό.
Στο 42ο λεπτό θα ανατραπεί ο Ζουρούδης από τον τερματοφύλακα της Νίκης, ο διαιτητής θα καταλογίσει την εσχάτη των ποινών και ο φορ του Παναιτωλικού θα ισοφαρίσει σε 1-1.
Στο 87ο λεπτό μετά το τελευταίο και τραγικότερο λάθος του Νίκου Κεχαγιά (είσοδος Πάβελα), ο Αστράουσκας με υπέροχη προσπάθεια θα πραγματοποιήσει το 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Λεωνίδας Γαρδικιώτης): Καντιμοίρης, Γουνελάς, Κανελλόπουλος, Καρυώτης, Λιάρος, Μάγγος, Μπένγκουα (61’ Βούλγαρης), Σωτρίνης, Ριβελίνο (65’ Κρούτι), Χουστουλάκης (54’ Κωνσταντινίδης), Αστράουσκας.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Νίκος Κεχαγιάς): Μπαμπανιώτης, Θεοδοσιάδης, Χαραλαμπάκης, Κομεσίδης, Γκόλιας, Μουμίν, Δέντσας, Μπελεβώνης (73’ Αποστολίδης), Χρυσάφης (66’ Παπαποστόλου), Ντελγκάδο (85’ Πάβελα), Ζουρούδης.

ΛΑΘΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΙΚΟ ΚΕΧΑΓΙΑ

Ανίκανος να αντιδράσει στις κινήσεις «ματ» του κώουτς της Νίκης Βόλου Λεωνίδα Γαρδικιώτη στάθηκε ο Νίκος Κεχαγιάς. Ο προπονητής της Νίκης Βόλου εστίασε στα κενά του Παναιτωλικού και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου «ψήλωσε» την ομάδα του με σκοπό να χτυπήσει στο αριστερό άκρο της άμυνας του Παναιτωλικού όπου αγωνιζόταν οι Χαραλαμπάκης και Γκόλιας. Τελικά το αναμενόμενο για όλους μας γκολ ήρθε στο 87ο, όχι από κεφαλιά, αλλά όταν ο Νίκος Κεχαγιάς απέσυρε και τον Ντελγκάδο που απασχολούσε δύο αμυντικούς, βάζοντας τον Πάβελα. Ο πολωνός στράικερ μάρκαρε με τα μάτια στο χώρο του κέντρου, στην επέλαση των γηπεδούχων από δεξιά, που στοίχισε και το γκολ της ήττας. Τελικά δεν χρειάζεται να είσαι φίρμα για να "βλέπεις γήπεδο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: