Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

ΘΕΡΜΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0-0

Άσφαιρος ....για μια ακόμη φορά εκτός έδρας Σ’ ένα παιχνίδι που ήταν μοιρασμένο στη μεγαλύτερη διάρκεια, ο Θερμαϊκός παραχώρησε ισοπαλία στον για μια ακόμη φορά άσφαιρο και προβληματικό εκτός έδρας Παναιτωλικό. Οι γηπεδούχοι ήταν πιο απειλητικοί, ειδικά από τη στιγμή που η ομάδα μας αναγκάστηκε να παίξει με αριθμητικό μειονέκτημα για 30 ολόκληρα λεπτά. Συγκεκριμένα αποβλήθηκε δίκαια με δεύτερη κίτρινη στο 61΄ ο Χρυσάφης, που μάρκαρε επικίνδυνα τον Νάκου.
Στο 10΄ η κεφαλιά του Φοινικόπουλου, μετά από φάουλ του Κρόνχαρτ, πέρασε ανεκμετάλλευτη καθώς ο Μπαμπανιώτης μπλόκαρε άνετα.
Στο 13΄ ο Μαυροματίδης από καλή θέση θα σουτάρει ψηλά άουτ.
Στο 22΄ το φαλτσαριστό σουτ του Ναλμπάντη θα μπλοκάρει πάλι ο Μπαμπανιώτης. Στο 24΄ και στο 34΄ο Κρόνχαρτ θα σουτάρει από καλή θέση χάνοντας την ευκαιρία για να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα.
Για τον Παναιτωλικό απάντησε ο Ζουρούδης στο 45΄ με το σουτ να κοντράρει και να περνάει ελάχιστα άουτ.
Μπήκε με φόρα αλλά ……..
Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο β΄ ημίχρονο με τον Μανίκα στο 48΄ να σουτάρει πάνω στον Ούσιο.
Στο 51΄ο τερματοφύλακας του Θερμαϊκού θα αποκρούσει σουτ του Χαραλαμπάκη, μετά από κόρνερ του Παπαποστόλου.
Στο 53΄ πάλι ο Ούσιος θα πει όχι στο σουτ του Ζουρούδη.
Στο 59΄ οι γηπεδούχοι θα χάσουν τη μεγάλη ευκαιρία για το 1-0, με το ανάποδο ψαλίδι του Κουρδάκη, να περνά ελάχιστα άουτ.
Στο 69΄ διαγώνιο σουτ του Γκόλια θα περάσει ανεκμετάλλευτο.
Στο 85΄ ο Διαμαντόπουλος από πλάγια αριστερά θα σουτάρει λίγο άουτ.
Στο 92΄ η κεφαλιά του Ελληνίδη σε σέντρα του Φοινικόπουλου δεν θα βρει στόχο. Στο 93΄ ο Παναιτωλικός έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Αποστολίδης σούταρε πάνω απ' τα δοκάρια σε μια ευκαιρία απ’ αυτές που δεν χάνονται.
Διακρίθηκαν από την ομάδα του Στέφανου Μπορμπόκη, οι Φοινικόπουλος, Κουρδάκης, Κρόνχαρτ, Διαμαντόπουλος και Γεραγώτης, ενώ από τον Παναιτωλικό καλύτεροι οι Θεοδοσιάδης, Γκόλιας και Χαραλαμπάκης.
Διαιτητής: Τσακαλίδης (Χαλκιδικής)
Κίτρινες κάρτες: Χρυσάφης, Μανίκας, Γεραγώτης, Κρόνχαρτ
Κόκκινες κάρτες: 61΄ Χρυσάφης
ΘΕΡΜΑΙΚΟΣ: ΟΥΣΙΟΣ, ΚΟΥΡΔΑΚΗΣ, ΜΠΟΥΚΑΣ, ΚΙΝΓΚ, ΝΑΚΟΥ, ΦΟΙΝΙΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΓΕΡΑΓΩΤΗΣ, ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΔΗΣ (62΄ ΕΛΛΗΝΙΔΗΣ),
ΚΡΟΝΧΑΡΤ, ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΝΑΛΜΠΑΝΤΗΣ (73΄ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: ΜΠΑΜΠΑΝΙΩΤΗΣ, ΚΑΛΟΚΑΙΡΗΣ (89΄ ΦΕΛΕΓΚΑΚΗΣ), ΓΚΟΛΙΑΣ, ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ, ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΜΟΥΜΙΝ, ΔΕΝΤΣΑΣ, ΠΑΠΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (84΄ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ), ΧΡΥΣΑΦΗΣ, ΖΟΥΡΟΥΔΗΣ, ΜΑΝΙΚΑΣ (75΄ ΚΟΜΕΣΙΔΗΣ)
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ
Στέφανος Μπορμπόκης: «….η ομάδα βελτιώνεται διαρκώς, αλλά δεν είχε τις λύσεις που έπρεπε επιθετικά. Παίζαμε με μια πολύ καλή ομάδα και δεδομένα ο Παναιτωλικός θα κάνει πρωταθλητισμό. Βελτιωνόμαστε διαρκώς, αλλά μας λείπει το εύκολο γκολ, κάτι που είχαμε στα Γρεβενά. Είχαμε κατοχή μπάλας, αν και δεν χάσαμε κλασικές ευκαιρίες. Με εξαίρεση τις αρχές του β΄ μέρους, ήμασταν καλύτεροι και μετά την αποβολή μπορούσαμε να κερδίσουμε. Στις καθυστερήσεις, βέβαια, μπορούσαμε και να χάσουμε, αλλά είχαμε ρισκάρει με την είσοδο και του Παπαδόπουλου……..»
Νίκος Κεχαγιάς: « ….Η Θέρμη έχει καλή έδρα και ο αντίπαλος είχε την κατοχή, χωρίς όμως την μεγάλη φάση. Στο δεύτερο ισορροπήσαμε, αλλά η αποβολή του Χρυσάφη μας πήγε πίσω. Αν στο τέλος με τον Αποστολίδη ήμασταν τυχεροί, ίσως παίρναμε κάτι παραπάνω. Ο Χρυσάφης δεν έπρεπε να δεχτεί από το διαιτητή την πρώτη κάρτα….»

Δεν υπάρχουν σχόλια: