Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008

ΖΑΚΥΝΘΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 1-0

του απεσταλμένου μας Σταύρου Κολοσιώνη
ΓΗΠΕΔΟ: ΕΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Παπαπέτρου Α., ΣΔΠ Αθηνών
Α' ΒΟΗΘΟΣ: Γεωργής Α., ΣΔΠ Αθηνών
Β' ΒΟΗΘΟΣ: Σερεμέτης Π., ΣΔΠ Μεσσηνίας
4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Μπλάνας Γ., ΣΔΠ Μεσσηνίας
ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ: Ντελγκάδο , Αποστολίδης, Χρυσάφης, Κατσικάρης και Κάρδαρης.
ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:
ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Αποστόλου, Κατσικάρης (83ο Βυθούλκας), Πανταζόπουλος, Κουλουκίδης, Στρατομήτρος, Λιβέρης (68ο Κάρδαρης), Ναγιέφσκι , Γεωργίου, Ντίνας, Τεπετός, Τζιλβάν (78ο Μαρίνος)
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Αποστολίδης, Παπαποστόλου (73ο λ.τ. Μανίκας), Θεοδοσιάδης, Φελεγκάκης, Μουμίν, Κουτσουρές (66ο Χαραλαμπάκης), Δέντσας, Χρυσάφης, Ζουρούδης (83ο Πάβελα), Ντελγκάδο
ΧΩΡΙΣ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ
Πέντε λεπτά νωρίτερα από την κανονική έναρξη ο διαιτητής κ. Παπαπέτρου, σφυρίζει το εναρκτήριο λάκτισμα.
Το γήπεδο είναι πολύ μικρό και σε άσχημη κατάσταση, επιστρωμένο με πλαστικό τάπητα πρώτης γενιάς.
Αρχηγός για την ομάδα του Παναιτωλικού είναι ο Κουτσουρές. Για την ομάδα της Ζακύνθου ο Λιβέρης.
700 φίλαθλοι περίπου, παρακολουθούν την σημαντική για τις δύο ομάδες αναμέτρηση.
Κάποιες ψιλές αντηλλάγησαν μεταξύ φιλάθλων στο 43ο όταν οι του Παναιτωλικού πανηγύρισαν το ακυρωθέν γκολ.
Η χρησιμοποίηση του ενωσιακού γηπέδου αποτελεί οικονομική καταστροφή για τη Ζάκυνθο.
Οι πενήντα περίπου οπαδοί του Παναιτωλικού μπήκαν λίγα λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα στην εξέδρα όπου και φιλοξενήθηκαν χωρίς την παραμικρή "ενόχληση". Ξεδίπλωσαν μάλιστα κι ένα πανό.
ΤΟ ΦΙΛΜ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
α' ημίχρονο
Πρώτη καλή ευκαιρία για τον Παναιτωλικό. Σέντρα Παπαποστόλου, με τον Ντελγκάδο στο 3ο του αγώνα να σουτάρει, για να αποκρούσει ο Αποστόλου.
Ένα λεπτό αργότερα πάλι ο Ντελγκάδο θα σουτάρει από καλή θέση για να αποκρούσει ο Αποστόλου με τα ακροδάκτυλα και να καταλήξει η μπάλα ελάχιστα άουτ.
Στο 6ο λεπτό νέο σουτ από τον Ντελγκάδο από το ύψος του ημικυκλίου, για να αποκρούσει εκπληκτικά ο Αποστόλου λίγο πριν η μπάλα καταλήξει στο "Γ" της εστίας του.
Στο 11ο μετά τη λάθος εκτίμηση του Κουλουκίδη που κράτησε παραπάνω τη μπάλα, ο Χρυσάφης θα σουτάρει , με τον Στρατομήτρο να διώχνει λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος
Στο 23ο λεπτό ο Χρυσάφης θα φύγει μόνος του από το κέντρο του γηπέδου, θα φτάσει στην αντίπαλη εστία, όπου με αριστερό δυνατό σουτ θα στείλει την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Αποστόλου.
Λάθος γύρισμα στο 29ο λεπτό, του Φελεγκάκη για τον Μπαμπανιώτη, ο Λιβέρης δίνει στον Τζιλβάν, που αδυνατεί να πλασάρει .
Νέο λάθος στο 31ο λεπτό, της άμυνας του Παναιτωλικού με τον Μπαμπανιώτη εκτός θέσεως, όμως το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Λιβέρη θα φύγει ελάχιστα άουτ από το κάθετο δοκάρι της εστίας.
Στο 43ο λεπτό σουτ του Ντελγκάδο και η μπάλα με την μεσολάβηση του Ζουρούδη (χτύπησε στα πόδια του) θα καταλήξει στα δίχτυα της Ζακύνθου. Όμως το γκολ ακυρώνεται, καθώς ο τελικός αποδέκτης σημειώνεται σε θέση οφσάιντ.
β' ημίχρονο
Στο 53ο λεπτό ο Γεωργίου από καλή θέση θα στείλει τη μπάλα να "γλείψει" το οριζόντιο δοκάρι του Μπαμπανιώτη χάνοντας τη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα της Ζακύνθου.
ΓΚΟΛ: Στο 56ο ο Λιβέρης σε μια ξαφνική αντεπίθεση θα σουτάρει δυνατά , η μπάλα θα προσκρούσει πάνω σε σώματα αμυνομένων του Παναιτωλικού και ο Γεωργίου με νέο δυνατό σουτ θα παραβιάσει την εστία της αγρινιώτικης ομάδας γράφοντας το 1 - 0.
Στο 61ο λεπτό ο Χρυσάφης μετά την ασίστ του Ντελγκάδο, θα πλασάρει από το ύψος του πέναλτι τον Αποστόλου που πέφτει στην άλλη γωνία, για να φύγει όμως η μπάλα ελάχιστα άουτ .
Στο 82ο ο Μαρίνος μετά τον έξυπνο συνδυασμό Τεπετού και Κατσικάρη, θα σουτάρει δυνατά για να αποκρούσει σωτήρια ο Μπαμπανιώτης.
Στο 83ο νέο σουτ του Κάρδαρη θα εξουδετερώσειο εκ νέου ο Μπαμπανιώτης.
Στο 91ο ο Μαρίνος από 30 μέτρα θα σουτάρει αντιλαμβανόμενος τον Μπαμπανιώτη εκτός φάσεως για να στείλει την μπάλα λίγο άουτ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ:
ΤΖΟ ΠΑΛΑΤΣΙΔΗΣ: Σήμερα κερδίσαμε ένα σπουδαία αντίπαλο. Έναν αντίπαλο που δεν... ανήκει στη Γ΄ εθνική. Ευτυχώς για εμάς η τύχη που μας είχε... γυρίσει την πλάτη τελευταία, μας ευνόησε στην αρχή και δε δεχθήκαμε γκολ. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και στο δεύτερο ημίχρονο σταθήκαμε καλά. Είχαμε πάθος, προσέξαμε την άμυνά μας και πήραμε τη σπουδαία νίκη. Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε μια αμφισβήτηση στην ομάδα μας και τα παιδιά με την απόδοσή τους και το πάθος τους με έκαναν υπερήφανο. Είναι κρίμα να αμφισβητούνται οι παίκτες μας γιατί κάνουν μεγάλη προσπάθεια. Παρόλο που θα θέλαμε πολύ μια επιτυχία στο κύπελλο επί του Πανθρακικού την Τρίτη, είμαστε αναγκασμένοι να ξεκουράσουμε κάποια παιδιά για το ματς με τη Νίκη Βόλου την ερχόμενη Κυριακή. Θα "παλέψουμε" για πρόκριση και στο κύπελλο, αλλά μας ενδιαφέρει το πρωτάθλημα.
ΝΙΚΟΣ ΚΕΧΑΓΙΑΣ: Είμαι απογοητευμένος από το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα μας δημιούργησε τις ευκαιρίες χωρίς όμως να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Πρέπει κάτι να κάνουμε γι αυτό. Χρειάζεται περισσότερη δουλειά. Χωρίς να υπάρχουν δικαιολογίες, ήρθαμε στη Ζάκυνθο με αρκετές απουσίες. Παίξαμε καλό ποδόσφαιρο για μεγάλο διάστημα όμως μας έλλειψε το γκολ Το πρωτάθλημα έχει πολύ... δρόμο ακόμη. Είμαι πολύ στενοχωρημένος από το αποτέλεσμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: