Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΠΑΟΝΕ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 0 - 0

Ούτε αυτή τη φορά κατάφερε να πανηγυρίσει την εκτός έδρας νίκη ο Παναιτωλικός, κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Δήμου Θερμαϊκού, που όμως ήταν για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική άσφαιρη και προβλημάτισε με την ανεπαρκή εκτελεστική της δεινότητα.
Η ομάδα μας είχε σε καλή μέρα την άμυνά της ενώ κάτω από τα γκολπόστ δέσποζε για μια ακόμη φορά ο αίλουρος Νίκος Μπαμπανιώτης. Όμως μέχρι εκεί, τα εύσημα και τα περιθώρια διάκρισης, καθώς οι υπόλοιποι δεν δημιούργησαν συνολικά την κραυγαλέα ευκαιρία για να πετύχουν κάποιο γκολ.
Από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι του Γιάννη Μιχαλήτσου είχαν τον τυπικό θα λέγαμε έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, δεν κατάφεραν όμως κι αυτοί να φτάσουν στο γκολ. Παρ’ όλα αυτά πρόσθεσαν στο ενεργητικό τους τον πόντο που τους κράτησε σε απόσταση αναπνοής από τον πρωτοπόρο Οδυσσέα Αναγέννησης.
ΑΜΦΙΡΡΟΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Στο πρώτο ημίχρονο, παίχτηκε αμφίρροπο ποδόσφαιρο. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν κάποιες μικροευκαιρίες που δεν κατέστη δυνατόν να μετατραπούν σε γκολ.
Στο 4ο ο Θανόπουλος εξ' επαφής δεν θα προλάβει για να πάρει την κεφαλιά, μετά την έξοχη μεταβίβαση του Γκέσιου.
Στο 20ό ο Καλογεράκης θα αποσοβήσει τον κίνδυνο από το σουτ του Χρυσάφη.
Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Γκόλιας μάρκαρε ως τελευταίος παίκτης αντικανονικά το Ναλμπάντη, αλλά ο διαιτητής του αγώνα κ. Τζήλος (Ξάνθης) δεν τον απέβαλε, δεχόμενος τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων.
Στο 36ο η κεφαλιά του Γκολεμπιέφσκι από σέντρα του Θανόπουλου πέρασε άουτ.
Στο 38ο ο Ζουρούδης με δυνατή κεφαλιά μετά την σέντρα του Χρυσάφη θα αναγκάσει τον Καλογεράκη να αποκρούσει θεαματικά.
Τρία λεπτά αργότερα ο πορτιέρο του ΠΑΟΝΕ θα πει πάλι όχι στο σουτ φάουλ του Χρυσάφη.
Ο ΠΑΟΝΕ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΣΤΡΟΦΕΣ
Στο 47ο λεπτό οι γηπεδούχοι δέχτηκαν ένα ανέλπιστο δώρο από τον Γκόλια, που ενήργησε επιπόλαια παίρνοντας αυτή τη φορά την δίκαιη δεύτερη κίτρινη κάρτα από το διαιτητή κ. Τζήλο. Στη συνέχεια ανέβασαν την απόδοσή τους εκμεταλλευόμενοι τον παραπάνω παίκτη, αλλά και την είσοδο επίσης του Κατιανού που τους δυνάμωσε επιθετικά.
Έτσι στο 50ό ο Μπλιθικιώτης θα σουτάρει από κοντά άουτ, ενώ στο 59ο την επικίνδυνη κεφαλιά του Σάκη Κατιανού θα μπλοκάρει ο Μπαμπανιώτης.
Στο 70ό ο διεθνής γκολκίπερ θα πει όχι "όχι" στο σουτ του Μάρεκ Γκολεμπιέφσκι και στη συνέχεια ο Δημήτρης Θανόπουλος θα χάσει τη μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΝΕ σουτάροντας στην εξωτερική πλευρά των δικτύων.
Ο Παναιτωλικός μπροστά σ’ αυτή την πίεση απάντησε στιο 78ο λεπτό με την ευκαιρία του Ζουρούδη ο οποίος αστόχησε μετά την υποδειγματική σέντρα του Καλοκαίρη.
Διαιτήτευσε ο κ. Τζήλος από την Ξάνθη που απέβαλε στο 47ο τον Γκόλια ενώ έδειξε κίτρινες κάρτες στους Δέντσα και Κατιανό.
ΠΑΟΝΕ: Καλογεράκης, Πουταχίδης, Καλαμπόκας, Παϊζάνος ( 80΄ Κώτσου), Σερέτης, Μπλιθικιώτης, Βράκας (54΄ Κατιανός), Ναλπάντης, Θανόπουλος, Γκολεμπιέφσκι, Γκέσιος
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Μπαμπανιώτης, Καλοκαίρης, Νάιντος (10ο Γκόλιας), Φελεγκάκης, Θεοδοσιάδης, Μουμίν, Δέντσας, Κουτσουρές, Χρυσάφης (72΄ Παπαποστόλου) , Ζουρούδης, Μανίκας (60΄ Ντελγκάδο)

Δεν υπάρχουν σχόλια: