Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

Στο Αγρίνιο η Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής του «Χαμόγελου του Παιδιού». Επίσκεψη στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων Αγρινίου.

Η Μονάδα Προληπτικής Ιατρικής και Οδοντιατρικής του συλλόγου «Το Χαμόγελο του Παιδιού»  στα πλαίσια της συνεργασίας της με τον Δήμο Αγρινίου, το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου και το Γραφείο Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, πραγματοποίησε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο σε Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Αγρινίου.  Σήμερα βρέθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβίων,  όπου το επιστημονικό προσωπικό προέβη σε προληπτικό οδοντιατρικό έλεγχο και ενημέρωση των μαθητών του Σχολείου.
Η δράση που έχει ως ευρύτερο στόχο της, την ενημέρωση των μαθητών και των γονέων τους για όλα εκείνα τα στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην εξασφάλιση της στοματικής υγείας των παιδιών, ιδιαίτερα δε των απομακρυσμένων από τα μεγάλα αστικά κέντρα περιοχών, ξεκίνησε  την Πέμπτη , 12 Μαΐου 2011 και ολοκληρώθηκε σήμερα  Τετάρτη, 18 Μαΐου 2011.
Η μονάδα στελεχωμένη με εθελοντές οδοντιάτρους από το Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, εξέτασε τα παιδιά που φοιτούν στα σχολεία και τα ενημέρωσε  για την υιοθέτηση νέας συμπεριφοράς αναφορικά με την υγιεινή της στοματικής κοιλότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: