Κυριακή 18 Οκτωβρίου 2009

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ-ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ 3-1

Άλλη μια ομάδα που βυθιζόταν σιγά – σιγά στην άβυσσο του βαθμολογικού πίνακα, φρόντισε να αναστήσει ο Παναιτωλικός με τα παιδαριώδη λάθη του και την απαράδεκτη εμφάνισή του στο δεύτερο ημίχρονο. Η Αναγέννηση παίζοντας μπροστά σε 2500 περίπου φίλους της, επικράτησε με 3-1, του Παναιτωλικού στο ανακαινισμένο και συνεχώς διαμορφούμενο, Δημοτικό αθλητικό Κέντρο της Καρδίτσας. Οι γηπεδούχοι στην επανάληψη αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο ήταν καλύτεροι και κατάφεραν να διασύρουν τον Παναιτωλικό του Σίνισα Γκόγκιτς. Και αναφερόμαστε στην επανάληψη καθ' όσον η θεσσαλική ομάδα παρά τις ευκαιρίες που απώλεσε, δεν είχε καταφέρει να παραβιάσει την εστία του Μπαμπανιώτη στο α΄ ημίχρονο, βρίσκοντας το δρόμο για τα αντίπαλα δίχτυα στο 70ό με τον Φέρστερ ο οποίος με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, γράφοντας το 1-0. Οι ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού δεν μπόρεσαν να προτάξουν καμιά αντίδραση κι έτσι στο 80ό ήρθε η χαριστική βολή με ένα γκολ του Χατζηρίζου, που σημείωσε το 2-0. Στο 90+2′ ο Γκούρμα, μείωσε προσωρινά σε 1-2 για τον Παναιτωλικό με τον Μπουντούρη όμως να πραγματοποιεί με σουτ το 3-1, δύο λεπτά αργότερα.
Αναγέννηση Καρδίτσας (Περικλής Αμανατίδης): Κουτσόπουλος, Αγγελόπουλος, Κουρτεσιώτης, Φέρστερ, Μάριαν, Βέλα Τζούνιορ, Διγκόζης (52' Μπιτέλης), Γκόγκας (84' Δούκας), Μπουντούρης, Βούκοβιτς, Μελαμπιανάκης (64' Χατζηρίζος).
Παναιτωλικός (Σίνισα Γκόγκιτς): Μπαμπανιώτης, Μπελεβώνης, Γκόλιας, Αναστασιάδης, Μόρετς, Λόπεζ, Μουμίν, Θεοδωρίδης (74' Ζουρούδης), Χάντζιτς (61' Στογιάνοβιτς), Μπαϊκαρά (74' Μανίκας), Γκούρμα.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κιοτζένης Ε. ΕΠΣ Καβάλας
ΒΟΗΘΟΙ: Δηλγεράκης Α. ΕΠΣ Δράμας, Κουλά Χασάν ΕΠΣ Ξάνθης
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φέρστερ, Αγγελόπουλος - Μπελεβώνης, Λόπεζ
Παραλειπόμενα:
Οι οπαδοί των "κιτρινόμαυρων" αντάλλαξαν λάβαρα και αναμνηστικά με τους αντίστοιχους του Παναιτωλικού.
250 φίλαθλοι του Παναιτωλικού βρέθηκαν κοντά στην ομάδα τους παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.
Οι Γραμμένος, Ξανθόπουλος και Αγγέλης ήταν οι δημοσιογράφοι οι οποίοι έμειναν στην συνέντευξη τύπου στο τέλος του αγώνα.
Δύο τραυματίες φίλαθλοι του Παναιτωλικού, είναι ο απολογισμός του τροχαίου μετά την εκτροπή του λεωφορείου που μετέφερε τους αγρινιώτες φιλάθλους από την πορεία του.
ΑΝΑΖΗΤΕΙΤΑΙ ΠΕΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΑΘΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Με περίσσια αποθέματα δύναμης και πάθους, οι φίλαθλοι του Παναιτωλικού και από διάφορες κατευθύνσεις, έσπευσαν στην Καρδίτσα, κάτω από ακραία καιρικά φαινόμενα, διακινδυνεύοντας τη ζωή τους όπως αποδείχτηκε, προκειμένου να ενισχύσουν την αγαπημένη τους ομάδα. Αυτή τη δύναμη και το πάθος αναζητούμε και περιμένουμε να δούμε στο γήπεδο και από τους κρατικοδίαιτους (ελέω τσέπης Κωστούλα θα λέγαμε) ποδοσφαιριστές του Παναιτωλικού. Ως εδώ και μη παρέκει…..Ας αναλάβετε τις ευθύνες σας με πράξεις κύριοι, ο Παναιτωλικός δεν είναι καφενείο ούτε παιδική χαρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: