Πέμπτη 27 Μαρτίου 2008

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ 2-0

Σε ένα παιχνίδι που θύμιζε …φιλική συνάντηση ο Παναιτωλικός υπέταξε με 2-0 τη Θύελλα Πατρών, προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στη βαθμολογική συγκομιδή του. Η ομάδα παρουσιάστηκε με πολλά νέα πρόσωπα στη σύνθεσή της, ενώ κάτω από τα δοκάρια επανεμφανίστηκε ο Λιούρδης.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και αφού απώλεσε σωρεία κραυγαλέων ευκαιριών κατάφερε να προηγηθεί με 1-0, στο 27ο λεπτό μετά από μια έξοχη κεφαλιά του Πέτρου Ζουρούδη που ήταν ο τελικός αποδέκτης της σέντρας του Ζορμπά.
Ο Παναιτωλικός πίεσε στην στη συνέχεια για να πετύχει ένα δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ήρθε στην εκπνοή, όταν ο Καρακατσάνης κατάφερε να «κλέψει» την μπάλα από τον προσωπικό του αντίπαλο Μπακομήτρο και μπαίνοντας μόνος του μέσα στην περιοχή κεραυνοβόλησε τον κορυφαίο παίκτη της Θύελλας, Τζουραμάνη, γράφοντας το 2-0.
Δεν συνάντησε κανένα πρόβλημα ο διαιτητής κ. Πρωτοψάλτης από το Σύνδεσμο Κέρκυρας. Κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι Αργυρόπουλος και Καρακατσάνης.
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Λιούρδης, Μπελεβώνης (59’ Καλοκαίρης), Γκόλιας, Μπαντάς, Πρίπου, Κουτσουρές, Δέντσας, Μπουσινάκης, Ζορμπάς (67’ Πάβελα), Καρακατσάνης, Ζουρούδης (82’ Σκαρμούτσος).
ΘΥΕΛΛΑ ΠΑΤΡΩΝ: Τζουραμάνης, Γραμματικόπουλος (74’ Κάππος), Αθανασόπουλος (60’ Δημητρακόπουλος), Λαμπέρσκι, Αργυρόπουλος, Μπακομήτρος, Κωστής, Βλασόπουλος, Δαβουρλής (41’ Ντόμας), Βλαχόπουλος, Στρέπι.

ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΘΗΒΑΣ
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ειδικά σε Μ.Μ.Ε. των Αθηνών, σε χτεσινό παιχνίδι, η ομάδα της Θήβας η οποία προηγήθηκε μέσα στην Ηλιούπολη με 0-1, στο πρώτο ημίχρονο δέχτηκε άνανδρη επίθεση στην ανάπαυλα, στα αποδυτήρια του Δημοτικού γηπέδου Ηλιούπολης από φιλάθλους της τοπικής ομάδας . Το γεγονός καταγγέλλουν και οι γονείς των τραυματισθέντων ποδοσφαιριστών οι οποίοι εξέφρασαν τον αποτροπιασμό τους για τα γεγονότα. Αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστούν τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστές της και στο δεύτερο ημίχρονο η φιλοξενούμενη ομάδα να δεχτεί τρία τέρματα σε χρόνο ρεκόρ μη μπορώντας να συνέλθει και να αντισταθεί. Διερωτάται κάθε καλόπιστος πολίτης: Τι μέτρα έχει λάβει η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής για το παιχνίδι της Κυριακής στο ίδιο γήπεδο μεταξύ Ηλιούπολης – Παναιτωλικού. Θα επαναληφτούν οι ίδιες βιαιότητες; Αλήθεια ποιος τελικά κυβερνά αυτό τον τόπο;

Δεν υπάρχουν σχόλια: