Τρίτη 6 Απριλίου 2010

ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ, ΣΤΗ ΛΗΜΝΟ, ΣΤΗ ΧΙΟ, ΣΤΗΝ ΙΚΑΡΙΑ Η ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΦΥΛΑΚΕΣ...........

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ। ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΦΑΝΟΥΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΚΛΗΡΩΤΟ
Ένα πρωτοφανές σκάνδαλο συγκλονίζει τις ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις και αποδεικνύει περίτρανα το νοσηρό κατεστημένο που υπάρχει στον ελληνικό στρατό। Την ώρα που η φαντάροι μας αποδεδειγμένα και με στοιχεία δεν μπορούν να πάρουν την αγροτική τους άδεια για να βοηθήσουν τους ανήμπορους γονείς τους, την ώρα που οι φαντάροι μας αυτοκτονούν στον Έβρο κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, την ώρα που τα παιδιά μας φυλάνε 2-4 σκοπιά στις εσχατιές της ελληνικής επικράτειας και εισπράτουν φυλακές για ψύλλου πήδημα, λεκτική και κάθε είδους βία, οι γόνοι επιχειρηματιών περνάνε το στρατιωτικό τους στην ακριτική Καραιβική। Διαβάστε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του πρώτου θέματος।
Ο πρωθυπουργός επικοινώνησε προσωπικά με τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας κ. Πάνο Μπεγλίτη προκειμένου ενημερωθεί για το τι ακριβώς συνέβη. Η επιλογή του πρωθυπουργού να επικοινωνήσει με τον αναπληρωτή υπουργό Αμυνας και όχι με τον υπουργό Ευάγγελο Βενιζέλο ο οποίος είναι και προσωπικός φίλος της οικογένειας Λάτση ερμηνεύτηκε από πολλούς ως έκφραση της ενόχλησής του στο πρόσωπο του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.
Είναι γνωστό ότι ο πρωθυπουργός έχει απαιτήσει από τους υπουργούς να τηρούν πιστά τις αρχές της κοινωνικής δικαιοσύνης και ισότητας σε όλες τις βαθμίδες του κράτους। Αξίζει, μάλιστα, να τονιστεί αντιθέσει με τον κ. Κασιδόκωστα που υπηρετεί στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΝ κ. Δημήτρη Ελευσινιώτη, ο γιος του σημερινού πρωθυπουργού, Ανδρέας Παπανδρέου, υπηρέτησε στις Ειδικές Δυνάμεις και δεν έτυχε καμίας ιδιαίτερης μεταχείρισης, όπως συνέβη με τον γιο της κυρίας Μαριάννας Λάτση, ο οποίος υπηρετεί από τις 22 Μαρτίου στην ακριτική Καραϊβική. Εκεί όπου πέρασε το… επαγγελματικό του ταξίδι με τις ευλογίες του αρχηγού του Πολεμικού Ναυτικού, ένα ταξίδι που είχε πολλή «δουλειά» για τον νεαρό κληρονόμο της δυναστείας: σέρφινγκ στα τιρκουάζ νερά, μόνος του ή με την πρωταθλήτρια του αθλήματος και μοντέλο Χάνα Κορνέτ, αλλά και βόλτες σε κλαμπ του νησιού.ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΓΕΝ, που στάλθηκε με SMS στους δημοσιογράφους το περασμένο Σάββατο το βράδυ και προσπαθούσε να μαζέψει τα ασυμμάζευτα, ο κ. Κασιδόκωστας απλά γελούσε, σύμφωνα με δηλώσεις του πατέρα του, ο οποίος ανέλαβε ρόλο υπερασπιστή του γιου του. Η 16ήμερη άδεια που ζήτησε και πήρε από το Πολεμικό Ναυτικό ο ναύτης των σαράντα ημερών του έδωσε την ευκαιρία να ξεκουραστεί από τις υποχρεώσεις που έχει αναλάβει στο γραφείο του αρχηγού ΓΕΝ κ. Ελευσινιώτη, εκεί όπου μετατέθηκε αμέσως μετά τη βασική του εκπαίδευση. Χάρη στην άδεια, μπόρεσε όμως να ανακαλύψει, σύμφωνα με τον πατέρα του κ. Γρηγόρη Κασιδόκωστα, locations για τη νέα του ταινία στο διάσημο θέρετρο του διεθνούς jet set. Κάμερα, πάντως, στο χέρι του κ. Κασιδόκωστα να απαθανατίζει τα locations δεν είδαμε στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν στο νησί της Καραϊβικής, εκτός από μια αδιάβροχη φωτογραφική μηχανή με την οποία τραβούσε μία από τις κοπέλες της παρέας του, η οποία βούταγε γυμνόστηθη στο νερό από μια εξέδρα.
Στις νέες φωτογραφίεςπου δημοσιεύτηκαν επιδίδεται μετά μανίας μαζί με τη Χάνα Κορνέτ στο σερφ, απολαμβάνοντας τα κύματα στα κρυστάλλινα νερά του Αγίου Βαρθολομαίου, λίγο πριν αναχωρήσει, σύμφωνα με πληροφορίες, για το Μαϊάμι αρχικά και το Λος Αντζελες αργότερα, τελευταίο σταθμό του «επαγγελματικού» του ταξιδιού.
Η ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΝΕΑΡΗ με την οποία είχε δεσμό πριν από τρία χρόνια, όπως γράφουν αμερικανικές ιστοσελίδες, διατηρεί φιλικές σχέσεις μαζί του, αν και κάποιοι επιμένουν ότι είναι και πάλι μαζί. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν φάνηκε τουλάχιστον στο διάστημα παραμονής του ναυτοδίοπου κ. Κασιδόκωστα στον Αγιο Βαρθολομαίο, όπου επέλεξε να μείνει μαζί με την παρέα του σε ένα από τα ακριβότερα τουριστικά συγκροτήματα του νησιού. Μαζί με τη Χάνα επιδόθηκαν στο αγαπημένο τους άθλημα, κουβέντιαζαν όταν κολυμπούσαν ξαπλωμένοι στις σανίδες του σερφ και ανέλυαν τις επιδόσεις τους όταν έβγαιναν στην παραλία.
Φορώντας ένα μπικίνι στα χρώματα του ροζ και του άσπρου, εκείνη ξεκίνησε κάνοντας κανό, πριν επιδοθεί μαζί με τον ναύτη φίλο της στο παιχνίδι με τις ιστιοσανίδες, στα χαλαρά κύματα της παραλίας του Eden Rock. Μαζί της ήταν και μια φίλη της με την οποία συζητούσαν όταν βγήκαν στην παραλία, ενώ ένας φίλος του Πάρη βοηθούσε τον νεαρό γόνο της δυναστείας Λάτση να βγάλει τη βρεγμένη του μπλούζα. Το πρόγραμμά του, μέχρι την αναχώρηση από το διάσημο θέρετρο για το Μαϊάμι αρχικά και το Λος Αντζελες στη συνέχεια, όπου εδρεύει η εταιρεία του «1821 Films», δεν άλλαξε και πολύ. Περιελάμβανε βόλτες σε σικ στέκια, δείπνα σε in εστιατόρια και διασκέδαση σε κλαμπ του νησιού, μακριά από τις σκοτούρες της ειδυλλιακής του θητείας, η οποία συνεχίζεται με τους ίδιους χαλαρούς ρυθμούς που άρχισε.
ΑΝ ΚΑΙ Η ΕΙΚΟΝΑ που έχουμε για τις αθλήτριες δεν αγγίζει συχνά αυτή του γοητευτικού μοντέλου, η ξανθιά Κορνέτ έρχεται να διαψεύσει τη σχετική εκδοχή. Με ένα υπέροχο κορμί -έχει δουλέψει άλλωστε στο μόντελινγκ- θεωρείται μία από τις καλύτερες σέρφερ του κόσμου, ενώ έχει συμμετάσχει και σε αρκετές κινηματογραφικές ταινίες. Εχει κατακτήσει τη δεύτερη θέση στο παγκόσμιο πρωτά- θλημα και την τρίτη θέση στο τρίαθλο, έχοντας αγωνιστεί από το Μάουι της Χαβάης μέχρι τη Σαρδηνία, τη Νότιο Αφρική και το Γκουάμ. Στη μεγάλη οθόνη έχει παίξει στο πλευρό του Μάθιου ΜακΚόναχι στην ταινία «Surfer Dude», με θέμα -τι άλλο;- το σερφ, έχει φιλοξενηθεί σε δεκάδες αθλητικές εκπομπές και συνεργάζεται με μεγάλες αθλητικές εταιρείες, διαφημίζοντας τα προϊόντα τους. Η γνωριμία της με τον κ. Κασιδόκωστα χρονολογείται από το 2006 και το σύντομο ειδύλλιο που είχαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον αμερικανικό Τύπο, τέλειωσε ιδανικά και χωρίς τσακωμούς. Γι’ αυτό άλλωστε, σύμφωνα με το περιβάλλον της, δεν είχε κανένα πρόβλημα να αποδεχτεί την πρόσκληση του νεαρού στρατευμένου για μίνι διακοπές στο Saint Barths, ξεφεύγοντας λίγο από το βαρύ της πρόγραμμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: