Δευτέρα, 5 Απριλίου 2010

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑΝΟΣ ΜΩΡΑΙΤΗΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΓΡΙΝΙΟΥ

Το γηροκομείο του Αγρινίου επισκέφθηκε την ημέρα του Πάσχα ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Θάνος Μωραΐτης, όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με τους ηλικιωμένους που στεγάζονται στο Ίδρυμα, τους επισκέπτες, καθώς και την διεύθυνση και τους εργαζομένους σε αυτ. Επίσης, αντάλλαξε τις καθιερωμένες ευχές με τον νομάρχη Αιτωλ/νίας Θύμιο Σώκο, τον δήμαρχο Αγρινίου Παύλο Μοσχολιό και τον πρ. βουλευτή Γιάννη Βαϊνά που επισκέφθηκαν το γηροκομεί.
Σε δηλώσεις του ο Υφυπουργός επισήμανε: «Σήμερα βρίσκομαι στο γηροκομείο του Αγρινίου, όπου για άλλη μια φορά διαπιστώνω την σοβαρή και υπεύθυνη δουλειά που γίνεται εδώ, κυρίως από εθελοντές συνανθρώπους μας που τάχθηκαν στο να βοηθούν την τρίτη ηλικία.
Οι ηλικιωμένοι μας χρειάζονται και βρίσκομαι εδώ για να δηλώσω πως θα προσφέρουμε κάθε δυνατή βοήθεια στην προσπάθεια που γίνεται εδώ. Θέλω επίσης να ευχηθώ σε όλους τους συμπατριώτες μας χρόνια πολλά, με υγεία, προσωπική και οικογενειακή ευτυχία. Σε αυτήν την δύσκολη συγκυρία για τη χώρα χρειάζεται σε όλους μας αισιοδοξία και ελπίδα για το αύριο. Βρισκόμαστε σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι και θέλω πάλι να διαβεβαιώσω, ότι οι θυσίες του Ελληνικού λαού, αυτή τη φορά δεν θα πάνε χαμένες. Με κοινή προσπάθεια και ενότητα, η χώρα μας θα μπορέσει να βγει από αυτήν την κρίση και θα έρθει ξανά το χαμόγελο στους Έλληνες και τις Ελληνίδες.»

1 σχόλιο:

daskalos είπε...

Προς το Blog σας
Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
www.ksipnistere.blogspot.com

www.ksipnistere.gr
Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.