Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

Διπλή παρέμβαση Θάνου Μωραΐτη, για «Άκτιο –Αμβρακία και «Αγρίνιο – Καρπενήσι»

Σε διπλή κοινοβουλευτική παρέμβαση προχώρησε ο Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Θάνος Μωραΐτης προκειμένου να υπάρχει ενημέρωση από πλευράς ΥΠΕΧΩΔΕ όσον αφορά στην τύχη δυο έργων, των οδικών αξόνων «Άκτιο - Αμβρακία» και «Αγρίνιο - Καρπενήσι»
Οι απανωτές αναβολές του διαγωνισμού για την κατασκευή του έργου «Άκτιο – Αμβρακία» έχουν προκαλέσει σοβαρά ερωτηματικά για την προοπτική κατασκευής του. Έλλειψη στοιχειώδους πληροφόρηση υπάρχει αναφορικά και με την κατασκευή της νέας Εθνικής Οδού Αγρινίου - Καρπενησίου. Ουδείς έχει επίσημη ενημέρωση για την προγραμματική εξέλιξη του εν λόγω έργου.
Ο Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Ερώτηση του για τον οδικό άξονα «Άκτιο - Αμβρακία» καλεί τον Υπουργό να ενημερώσει για τις προθέσεις του, το νέο χρονοδιάγραμμα που τίθεται πλέον αλλά και την διασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου. Μάλιστα, ζητείται να κατατεθούν έγγραφα που να επιδεικνύουν την διασφάλιση της χρηματοδότησης του έργου.
Στο ίδιο μήκος κλίματος κινείται και η δεύτερη Ερώτηση αναφορικά με το έργο «Αγρίνιο - Καρπενήσι». Ο κ. Μωραΐτης ζητά από τον κ. Σουφλιά να ενημερωθεί για την προγραμματική εξέλιξη του έργου. Επίσης, να κατατεθούν όλα τα στοιχεία και τα σχετικά έγγραφα που αφορούν στην εξέλιξη, στη χάραξη και στη χρηματοδότηση του έργου
.

Δεν υπάρχουν σχόλια: