Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ!!! ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΙΛΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΡΟΔΟΥ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΥ

Όπως είχαμε προαναγγείλει από τις 6 Μαΐου, στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας κατάταξης για την άνοδο στη Β' Εθνική, ανάμεσα στη Ρόδο και τον Παναιτωλικό. Η απόφαση πάρθηκε από το Δ.Σ. της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' - Γ' Εθνικής και η αναμέτρηση προγραμματίστηκε για τις 23 Μαΐου στις 17:00 με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα της Ρόδου.
Συνολικά θα διατεθούν 11.500 εισιτήρια, με τις δύο ομάδες να μοιράζονται περίπου 5.000 εισιτήρια (θα εξαρτηθεί ο αριθμός τους από την αστυνομία) ενώ 500 θα δοθούν σε επίσημους. Την επόμενη εβδομάδα θα ξεκινήσει η διάθεση τους.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΤΑΙ Ο ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ……..
Πάντως, κατά τη διάρκεια της διαδικασίας δημιουργήθηκε ένταση αφού η ομάδα του Αγρινίου ζήτησε να μην μοιραστούν τον ίδιο αριθμό εισιτηρίων με τη Ρόδο λόγω των 7.000 προεγγραφών που έχουν ήδη για τους οπαδούς τους. Ωστόσο, ένα τέτοιο αίτημα, όπως είναι φυσιολογικό, δεν θα μπορούσε να γίνει δεκτό από την ΕΕΠ Β' - Γ' Εθνικής αφού προβλέπεται κατανομή των εισιτηρίων δια του δύο.
Σημειώνουμε επίσης, ότι όπως είχατε ακούσει χθες το απόγευμα μετά από ερώτησή μας, στην αθλητική εκπομπή του spor fm Δυτικής Ελλάδας δια στόματος του προέδρου της ΕΕΠ Β' και Γ' Εθνικής κ. Καλογιάννη, τα γήπεδα που είχαν προκριθεί ήταν αυτά της Νέας Σμύρνης και του Ελληνικού. Ωστόσο, μετά από κοινή απόφαση της Ρόδου και του Παναιτωλικού προτιμήθηκε το πρώτο. Την ερχόμενη εβδομάδα αναμένεται να γίνει νέα σύσκεψη μεταξύ των δύο ομάδων μαζί με την αστυνομία για να καθοριστούν τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα.
Το παρών από πλευράς Ρόδου στη διαδικασία έδωσε ο γενικός διευθυντής Χρυσόστομος Ψέλλας ενώ από πλευράς Παναιτωλικού ο μεγαλομέτοχος Φώτης Κωστούλας και ο διευθύνων σύμβουλος Μάκης Μπελεβώνης.
Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΕΕΠ Β' ΚΑΙ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:
"Ο αγώνας κατάταξης μεταξύ των ομάδων "ΡΟΔΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ" θα διεξαχθεί το Σάββατο 23 Μαΐου 2009, στο γήπεδο "Γ.Σ. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ" ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, με ώρα έναρξης την 17:00. Οι δύο ομάδες επέλεξαν το γήπεδο της ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ, σε σχέση με το γήπεδο των ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ, λόγω μεγαλύτερης χωρητικότητας του προαναφερόμενου γηπέδου.
Στην κλήρωση που διενεργήθηκε νωρίτερα, στα γραφεία της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β' & Γ' Εθνικής Κατηγορίας, γηπεδούχος στον αγώνα αναδείχθηκε η Π.Α.Ε. ΡΟΔΟΣ."

Δεν υπάρχουν σχόλια: